Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is korai lenne a...

Szerintetek is korai lenne a menyecskeruhámat 2 évvel előre megvenni??

Figyelt kérdés

2022-ben szeretnénk az esküvőnket.

Párom pünkösdkor kért meg idén.

Már egy ideje nézegettem milyen ruhát kellene majd venni, de sose találtam olyat, ami úgy igazán tetszett volna.

Aztán most a napokban találtam egyet, ami nagyon tetszik nekem!! Pont az elképzelésem.

Ára is azt mondom kb. Ennyit szántam rá, 25 ezer forint.

Viszont párom és családom szerint kicsit elsietem, meg lehet megfogom bánni, mert lehet találok majd szebbet, meg hogy legalább egy évet várjak a ruha vásárlással, mert nem kell elsietni, meg előtte többet kellene boltokba nézelődni.

Úgyhogy teljesen elbizonytalanodtam, mert nekem meg tetszik.

Nektek mi a véleményetek?

Köszi előre is a segítséget!

2020. aug. 16. 23:29
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a ruha lenne, ugyanez.

Ennek állítható a pántja, és egy velem egy magas lánynak kb. Majdnem térdig ér. 165 cm vagyok.

Nagyon szépen pörög a szoknyája, a fodrok rajta:) Láttam róla képeket lagzisat, ottani fényben. Nagyon szépen csillog a szoknya és a felső rész is. :)

Lehet nektek nem fog tetszeni ezért se mertem belinkelni, de nekem tetszik:)

Én azért visszafogottabb lány vagyok szerintem mint a képen lévő lány. Nem sminkelek, meg hát vékony is vagyok:D de egy velem hasonló lányon nagyon aranyosan mutatott:)

2020. aug. 18. 12:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Az a lényeg hogy Neked tetszen, és nem a gyakoris válaszadóknak:)
2020. aug. 19. 19:40
 13/13 A kérdező kommentje:
Szerintem is!😊 Jövőhéten már meg lesz ❤🤗😊
2020. aug. 22. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!