Korai lenne a magassarkú?
Utálom hogy ilyen kicsi vagyok. Mindig a barátaim cukkolnak hogy milyen kicsi vagyok(157cm). Szeretnék magassarkút hordani kb.6-7centiset de szerintetek korai lenne még?
14/L
Itt a nyári szünet, próbáld ki hogy egyáltalán tudnál e menni benne normálisan, akár több órán keresztül is.
Egyébként minden napos használatra nagyon nem javasolt, a gerincednek, térdednek nagyon nem jó, nagyon fájhat tőle a hátad, lábad.
Nyugodtan, de inkább telitalpúval próbálkozz.
És igen, ha nem tudsz benne menni, inkább hanyagold.
Igen, korai. Még gyerek vagy. A barátaid is gyerekek, azért ilyen idióták.
Ennél csúnyábbakat mondanának rólad a hátad mögött, ha mostantól magassarkú cipőkben járnál mindenhova.
Ráadásul a lábadat is teljesen tönkreteszed vele. Nyilván egy telitalpú szandál jóval kényelmesebb, mint egy tűsarkú, de ahhoz is hozzászokik a lábad és nem tesz jót.
Inkább legyél felnőttebb a többieknél, és ne foglalkozz a viccelődéssel. Vagy ami még jobb, kezdj el te magad poénkodni a magasságoddal. Ha tudsz magadon nevetni, onnantól kezdve nem fog zavarni, ha cukkolnak, aztán pedig abba is fogják hagyni, mert már nem lesz jó játék nekik.
En 20 éves vagyok, 158 cm. Imádnak a pasik! Szeretik, h alacsony a baratnojuk.
Inkabb sportolj azzal tobbet érsz el, mint holmi magassarkuval! Ha szep az alakod, akkor foleg nem fog senki sem beszolni , mert "kicsi" vagy ;)
Szép testű + alacsony csaj = pasik kedvence!
A magassarkut hagyd meg az unnepi/alkalmi esemenyekre! :)
Nagyon sokféle cipő típus van, amit "magassarkú" jelzővel illetnek.
Vannak köztük diszkrétebbek, feltűnők,de kényelmesek, és extrém vékony és magas tűsarkúk, amiket egyáltalán nem javasolnék a fiatalabb korosztálynak, de még én sem venném fel.
Én is ennyi idős voltam, amikor megkaptam az első magassarkúmat.
Ballagásra vettem fel először és nem volt magasabb 5-6 centinél.
Aztán ahogy egyre idősebb lettem, a sarkak is évről évre egyre magasabbak lettek.
Felnőtt fejjel már azon kapom magam, hogy szinte az összes cipőm 10 centi fölé tornyosul.
Én a platformos fazonokat szeretem a legjobban robosztusabb sarokkal, hiszen ezek nem csak elegánsak, de kényelmesek is.
Egy egész napot végig tudok benne gyalogolni akár a Gellért-hegyen is.
157 centivel nem is vagy olyan alacsony, mint gondolod.
Én 148 centi vagyok. Sokáig rühelltem, de rájöttem, hogy nem állnának ilyen jól ezek a nagyon magas cipők, ha magasabb lennék.
Az a sarokmagasság, amit írtál, az szerintem teljesen elfogadott.
A lényeg, hogy tanulj meg benne járni (nem nehéz) és ne érezd közben feszélyezve magad.
Figyelj a sarkára,mielőtt megveszed: nagyon masszívnak és erősnek kell lennie. Véletlenül se tűsarkúra gondolj, mert nem kényelmes, és egyáltalán nem néz ki jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!