Szerintetek is korai lenne a menyecskeruhámat 2 évvel előre megvenni??
2022-ben szeretnénk az esküvőnket.
Párom pünkösdkor kért meg idén.
Már egy ideje nézegettem milyen ruhát kellene majd venni, de sose találtam olyat, ami úgy igazán tetszett volna.
Aztán most a napokban találtam egyet, ami nagyon tetszik nekem!! Pont az elképzelésem.
Ára is azt mondom kb. Ennyit szántam rá, 25 ezer forint.
Viszont párom és családom szerint kicsit elsietem, meg lehet megfogom bánni, mert lehet találok majd szebbet, meg hogy legalább egy évet várjak a ruha vásárlással, mert nem kell elsietni, meg előtte többet kellene boltokba nézelődni.
Úgyhogy teljesen elbizonytalanodtam, mert nekem meg tetszik.
Nektek mi a véleményetek?
Köszi előre is a segítséget!
Még annyit szeretnék írni, hogy úgy gondolom, ha tovább is keresgélnék valószínűleg ugyanezt vagy nagyon hasonlót keresgélnél mindenütt és minek keressem, ha úgy érzem meg van a megfelelő.
Nehéz választás, mert olyan sok féle van.
Ennyivel előbb én se venném meg, mert tényleg benne van az is, hogy találsz jobbat meg azért ennyi idő alatt az alakod is változhat. Feltételezem addig nem is hordanád és úgy meg csak a szekrényben állna.
Viszont ha tényleg annyira tökéletesnek érzed, nem valószínű, hogy 2 év múlva ne lenne jó rád és szívesen őrizgeted addig a szekrényben, akkor vedd meg. Legrosszabb esetben majd megpróbálod eladni, ha addigra mégse ez kell. Ezt neked kell tudni, hogy mennyire ragaszkodsz ehhez.
Most vagyok 22 éves és kb. 14 éves korom óta 50 kg vagyok. Úgy érzem 2 év múlva is ennyi leszek, mert az istenért nem tudok hízni.
Na meg mivel vékony vagyok és kicsi a mellem, nehéz is találni rám olyan méretet, ami úgy pont passzol és csinos. :(
Csak párommal beszéltük, hogy lehet belekezdenénk a babaprojektbe is, de olyan 1-2 hónappal az esküvő előtt.
De ezt sokszor van hogy elvetjük aztán újra visszakanyarodunk a témára.
Szerintem még az első két hónapban nem nő nagyon úgy tudom a has és szerintem még úgy is jó lenne rám, mert a has rész bővebb fazon ugye melltől lefelé.
Megvettem végül!!🙂 Postával, majd leírom, hogy milyen, tetszik -e élőben is.
De úgy érzem még mindig, hogy ennél jobban számomra tetszőt nem hiszem, hogy találnék*-*:)
En is megvennem, meg meg sem kertek, de kb 5 eve nezegetem az ujasszonyi ruhakat es a 98%-uk nem tetszik, pedig van is elkepzeleemm, hogy milyet szeretnek majd. Szoval ha vegre megtalalnam, akkor egybol vennem :D
Ja es mutass pls linket rola :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!