Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Alacsony és cuki vagy...

Fiúk! Alacsony és cuki vagy magas és szexi nő jön be nektek inkább?

Figyelt kérdés
Kort is légyszi.
2010. aug. 4. 15:02
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

utolsó gratulálok a szép teljesítményhez.(:

igen. én is olvastam,hogy a magas emberek sikeresebbek. napóleon is (ahogy mi tanultuk) elég arrogáns kis emberke volt. egyébként persze,hogy nem minden alacsony gonosz, és 158-as biztos nagyon aranyos lehetsz, ahogy az írásodból láttam. tulajdonképpen ennek is annak is meg van a maga hátránya, amivel együtt kell élni, nagyapám is nagyon alacsony és egész életében agresszív és arrogáns volt.

2010. aug. 6. 08:55
 32/39 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen kérdező. :)

Egyébként igazad van, általánosítani nem szabad, mert pl. a legjobb barátnőm is alacsony és ő nagyon kedves, okos lány. Mint már mondtam a felettesem is alacsony, de ő elviselhetetlen és arrogáns. Szóval szerintem, nem a magasságon múlik, hogy kinek milyen a személyisége. Persze, abban van némi igazság, hogy az olyan embereket akiket zavar a magasságuk (alacsonyságuk), ők szeretnek uralkodni mások felett. Nekem ez a véleményem. Ja és, hogy a kérdésre is válaszoljak.. A legtöbb fiú ismerősömnek az alacsony, cuki lányok tetszenek. :)

2010. aug. 6. 18:37
 33/39 anonim ***** válasza:
Uhh...Én 170vagyok...akkor se nem cuki "gonosz törpe, se nem magas, szexi, sikeres ember nem vagyok?:D OMG...Who I am?:)
2010. aug. 10. 11:37
 34/39 anonim ***** válasza:
Utolsó voltam 20/L
2010. aug. 10. 11:38
 35/39 anonim ***** válasza:
0%
:DDD Haha :DD Az egyik hozzászóló írta, hogy az alacsony lányok folyton komplexusaik miatt szenvednek vagy valami hasonlót xDDDD ennél nagyobb butaságot sem olvastam mostanában! Hagyjátok már ezeket a hülye általánosításokat! Alacsony lány vagyok, és nem a legkedvesebb, ezt elismerem, és nem "szenvedek" több komplexustól, mit magasabb fajtársaim ^^! Hogy prezentáljam: falra mászok az olyan emberektől, akik olyan szavakat használnak mint a cuki, meg a tündibündi! Ez a magyar nyelv gyalázása, de most nem erről van szó! :D Szóval, ahogy sokan előttem megfogalmazták a magasság, vagy épp az alacsonyság nem zárja ki, hogy az illető szexi, vagy cuki legyen -.-" Nos, mindenesetre én ezekután sem leszek kedvesebb, vagy cukibb, fujj, inkább fenntartom a gonosz törpe "imidzsemet" o.- xDD De nem akarok teljesen offolni, és a cuki-undorom, meg a komplexusaim "leplezése" miatt/x"DD/, a magas, szexi nőket választom, pedig lány vagyok/ezt már írtam/, alacsony/ezt is/, és heteró/ezt még nem :P/. Mindenkinek kellemes délutánt! o.-
2010. aug. 10. 12:33
 36/39 A kérdező kommentje:
a cukit azért írtam,mert mindenki ezzel a szóval írja le az alacsony lányokat. egyébként köszönjük az építő jellegű kritikádat.
2010. aug. 10. 12:45
 37/39 A kérdező kommentje:
nembeszélve az xD-ról és a :P-ról és hasonló társairól, az tényleg nem rombolja a magyar nyelvet.
2010. okt. 24. 18:31
 38/39 anonim ***** válasza:
És kedves kérdező te hány cm vagy hogy magasnak gondolod magad?
2011. ápr. 18. 16:45
 39/39 A kérdező kommentje:
Én 176cm vagyok, de ezt a kérdést nem azért tettem fel,hogy bárkit is megbántsak.. mert természetesen ezek végletek és magasak között is vannak komplexusosok..sőt!
2011. ápr. 19. 14:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!