Fiúk! Alacsony és cuki vagy magas és szexi nő jön be nektek inkább?
utolsó gratulálok a szép teljesítményhez.(:
igen. én is olvastam,hogy a magas emberek sikeresebbek. napóleon is (ahogy mi tanultuk) elég arrogáns kis emberke volt. egyébként persze,hogy nem minden alacsony gonosz, és 158-as biztos nagyon aranyos lehetsz, ahogy az írásodból láttam. tulajdonképpen ennek is annak is meg van a maga hátránya, amivel együtt kell élni, nagyapám is nagyon alacsony és egész életében agresszív és arrogáns volt.
Köszönöm szépen kérdező. :)
Egyébként igazad van, általánosítani nem szabad, mert pl. a legjobb barátnőm is alacsony és ő nagyon kedves, okos lány. Mint már mondtam a felettesem is alacsony, de ő elviselhetetlen és arrogáns. Szóval szerintem, nem a magasságon múlik, hogy kinek milyen a személyisége. Persze, abban van némi igazság, hogy az olyan embereket akiket zavar a magasságuk (alacsonyságuk), ők szeretnek uralkodni mások felett. Nekem ez a véleményem. Ja és, hogy a kérdésre is válaszoljak.. A legtöbb fiú ismerősömnek az alacsony, cuki lányok tetszenek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!