Én 172 vagyok (L) a felettesem 150cm körül van (L) és egész nap velem kötekedik, 1 perc késésekért 20 percig ordít velem, míg másoknak 5-10 percért sem szól. Az összes munkatársam azt mondja, hogy irigységből csinálja (persze hogy abból :D). Szóval van abban valami, hogy az alacsony emberek gonoszak és irányítani akarják az embert, úgy ahogy az nekik tetszik. Apukámnak is van hasonló sztorija a katonaságról. Ja és Hitler is alacsony volt... Szóval van alapja a dolognak, de nem szabad általánosítani, mert a magasak közt is van szemét. De ez csak az én véleményem.
2010. aug. 4. 23:48
22/39 A kérdező kommentje:
igen persze magasak között is van rengeteg beképzelt, egoista irányítani akaró lány. senki sem szidja az alacsonyakat, nem is az volt a célunk de ahogy te mondtad, "ami tény az tény." ;)
2010. aug. 5. 10:02
23/39 anonim válasza:
Nem mondom, hogy igazatok volt, de köszi Hitlerről a felvilágosítástXD. Amúgy Napóleon is alacsony volt:)
De szerintem ez hülyeség. Olyan előítélet, miszerint a szőkék hülyék, a vösöek tüzesek az ágyban, satöbbi.Pont emiatt, hogy célratörőbbek a kisebb méretű emberek, sikeresebbek is. Így pl nem véletlen, hogy a felettesed tökmag, kedves egyik előző válaszoló, és nem te vagy a felettese. Ha folyton bizonyítani kell, igen, kompenzálni (mivel folyton hátrányos helyzetben vagyunk, olykor még a boltban egy magasabb polcról sem tudjuk levenni az árút), hogy vagyunk mi, picik is olyan jók, mint a termetesebb társaink!
2010. aug. 5. 16:51
24/39 anonim válasza:
kutatások támasztják alá, hogy a magasabb emberek sikeresebbek. bocs
2010. aug. 5. 17:02
25/39 anonim válasza:
Én pont az ellenkezőjét olvastam. Nem haragszom^^
2010. aug. 5. 17:22
26/39 anonim válasza:
OFF
Én nem is tudom... Kicsi vagyok, 158 cm. Olvastam, hogy a kicsi lányok olyanok is tudnak lenni, akár egy gonosz törpe. Kicsit félek magamtól, hogy lehet, hogy rólam is ezt gondolják? Kedvesnek tűnök a kis termetem miatt, de beszélnek velem, megismernek, és negatív véleményük lesz? Picit megijedtem, bocsánat.
2010. aug. 5. 19:41
27/39 anonim válasza:
17-41 és 20-06-os vagyok. látom olaj volt a tűzre amit tegnap írtam. igazából én szeretem a kicsi alacsony lányokat, mert olyan aranyosak, és nem gondolom, hogy gonosz törpék lennének. Csak ugye mindenkinek vannak rossz tapasztalatai, na hát "egy" nekem is van. Vicces amikor egy pici törékeny lány pár szóval v. épp a hallgatásával egy kétszer akkora ember lelkébe tapos.
2010. aug. 5. 20:51
28/39 anonim válasza:
Lehet, hogy én sem vagyok a megtestesült jóság:S Most elbizonytalanodtam, pedig azt hiszem, eléggé magabiztosan léptem fel az alacsony lányok védelmében. Majd megpróbálok kedvesebb lenni^^
2010. aug. 5. 21:02
29/39 anonim válasza:
158 vagy :) biztosan aranyos :) én meg 192. amúgy szereted a törpéket? nem vicc, komoly
2010. aug. 5. 21:09
30/39 anonim válasza:
23:48-as vagyok
Kedves utánam válaszoló, ha nem tudod mi a helyzet akkor ne okoskodj. Elmondom neked, hogy csak azért a felettesem a csaj, mert a nagybátyja ott Quality technikus és neki köszönheti a csaj a pozícióját. :P Elmondom neked azt is, hogy a csajnak kemény 8 osztálya van, míg nekem 2 szakmám egy középfokú angol nyelvvizsgám és egy szín 5-ös emelt szintű érettségim. E mellet modellkedek is. Remélem így már érted, hogy mért írtam amit írtam. De hát ilyen a világ, valaki jó helyre születik valaki nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!