Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Alacsony és cuki vagy...

Fiúk! Alacsony és cuki vagy magas és szexi nő jön be nektek inkább?

Figyelt kérdés
Kort is légyszi.
2010. aug. 4. 15:02
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

hát cuki, alacsony alatt azt értem, hogy nagyon sok pasi mondja azt, hogy neki azért tetszenek jobban az alacsony lányok mert olyan aranyosak meg tündi bündik.

nem találtad el. magas vagyok.(:

igen. persze, hogy lehet egy alacsony lány is szexi és lehet egy magas lány is cuki és aranyos, de most a leg átlagabb példákat hoztam fel (amire általában a férfiak érvelni szoktak).

2010. aug. 4. 17:05
 12/39 anonim ***** válasza:
4%

Hát én nem sok magas cuki lányt láttamXD

Szerintem az alacsony és szexi a legjobb^^ ÉN is ilyen vagyok>.<

2010. aug. 4. 17:28
 13/39 anonim ***** válasza:
71%

"nagyon sok pasi mondja azt, hogy neki azért tetszenek jobban az alacsony lányok mert olyan aranyosak meg tündi bündik."

Bennük lehet valami elfojtott pedofília :)

2010. aug. 4. 17:35
 14/39 anonim ***** válasza:
67%

alacsony és cuki. de az a tapasztalatom, hogy az ilyen lányok általában beképzeltek és bunkók. kedvesnek tűnnek aztán előbb-utóbb mindig kibújik a szög a zsákból

22f

2010. aug. 4. 17:41
 15/39 A kérdező kommentje:

igen. mint például a kedves 17:48-as válaszoló.

pedofilia. lehet..ha abban az értelemben vesszük.(:

2010. aug. 4. 18:06
 16/39 A kérdező kommentje:
17:28-as. bocsánat.
2010. aug. 4. 18:06
 17/39 A kérdező kommentje:
egyébként úgy gondolom, hogy ha kinézetre hirtelen nem is aranyos de személyiségében aranyosabb lehet bármeik tőle alacsonyabb lánynál.
2010. aug. 4. 18:08
 18/39 anonim ***** válasza:
47%
én magas vagyok. 178. de kimondottan tartok az alacsony lányoktól. ahogy valaki mondta, kibújik a szög a zsákból, olyanok mint a gonosz kis tröpék :D
2010. aug. 4. 20:04
 19/39 anonim ***** válasza:
63%
az alacsony lányoknak általában komplexusaik vannak, torzul a személyiségük, irányítani akarnak mindent is mindenkit. lehet, hogy úgy tűnik kedves, de valójában egy kétszínű kis kígyó.
2010. aug. 4. 20:06
 20/39 anonim ***** válasza:
23%

Jaj, ne kezdjétek megint ezt a "szidjuk együtt a gonosz pici lányokat" témát, mert baromi unalmas már, és csak magatokat minősítitek, nem minket:)

Amúgy nem vagyok beképzelt, de ami tény az tény.

2010. aug. 4. 22:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!