Fiúk! Alacsony és cuki vagy magas és szexi nő jön be nektek inkább?
hát cuki, alacsony alatt azt értem, hogy nagyon sok pasi mondja azt, hogy neki azért tetszenek jobban az alacsony lányok mert olyan aranyosak meg tündi bündik.
nem találtad el. magas vagyok.(:
igen. persze, hogy lehet egy alacsony lány is szexi és lehet egy magas lány is cuki és aranyos, de most a leg átlagabb példákat hoztam fel (amire általában a férfiak érvelni szoktak).
Hát én nem sok magas cuki lányt láttamXD
Szerintem az alacsony és szexi a legjobb^^ ÉN is ilyen vagyok>.<
"nagyon sok pasi mondja azt, hogy neki azért tetszenek jobban az alacsony lányok mert olyan aranyosak meg tündi bündik."
Bennük lehet valami elfojtott pedofília :)
alacsony és cuki. de az a tapasztalatom, hogy az ilyen lányok általában beképzeltek és bunkók. kedvesnek tűnnek aztán előbb-utóbb mindig kibújik a szög a zsákból
22f
igen. mint például a kedves 17:48-as válaszoló.
pedofilia. lehet..ha abban az értelemben vesszük.(:
Jaj, ne kezdjétek megint ezt a "szidjuk együtt a gonosz pici lányokat" témát, mert baromi unalmas már, és csak magatokat minősítitek, nem minket:)
Amúgy nem vagyok beképzelt, de ami tény az tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!