Lányok. Hány éves korotokig nőltetek? Lent=)
Hány cm vagy most? Meddig nőltél ? Ja égaz az hogyha aerobick vagy hasonló sportok után nem nyújtunk le rendesen akkor megrövidülnek az izmaink és nemnövünk tovább (persze nem egy alkalomra értem).
Köszi a válaszokat minél több jöhet! Szép napot mindenkinek,
Általában 15-16 éves korban már kialakul a rendes magasság.
Nyugi én sem vagyok magas, csak 160cm vagyok :) de már megbarátkoztam vele h nem vagyok égimeszelő,talán jobb is így.
Erről az izommegrövidülésről még nem hallottam,azt tudom hogy az úszás az jó mert nyújtja a gerincet.
Te hány cm vagy?
153 :) De én kicsi szeretnék maradni mert versenytáncolok és ott az a jó minél kissebb vagyok:) Viszont ígyis már a "Magas" kategóriába tartozok itt. 14,5 vagyok igazából majdenm 15 de mindenki idősebbnek néz pedig nemis festem magam meg semmi (19 nek szoktak kb)
Anyu kb 168
apu meg 162
:D:D
Hát, nem tudom, szüleid sem tartoznak a magas kategóriába, de szerintem még picit tuti fogsz nőni, de túl magas biztos nem leszel, ne aggódj.:))
Én 18 vagyok, de még picit nemrég nőttem.
18/L
Azért vagy ilyen pici, mert a szüleid sem túl magasak.
Én úgy 12-13 éves koromban hirtelen megugrottam, akkor lettem 165 centi, azóta semennyit sem nőttem, remélem, nem is fogok. Most 15 vagyok.
Ami a másik kérdésedet illeti, nézd meg pl. a szertornászokat, alig vannak 160 felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!