Melyik az a mese amelyieket bármennyiszer bármikor bármennyi éves korotokig meg tudtok nézni (persze naóem csak azt)?
Nekem a Szilaj, az Aladdin és az Oroszlánkirály ilyen.
Bunkók kíméljenek köszi! :)
17 l
Disney meséi :D :D
Frédi és Béni
Sharon naplója
Tom & Jerry
Mostanában is szoktam nézni :$ :D
L17
Első vagyok..:)a szilajt egyszer láttam és azis aranyos de nekem a Disney mesék közül az Aladdin a kedvenc utána Kis hableány és utána Pocahontas :)
Az ilyen mese sorozatok közül pedig a Scooby Doo:)
uuuuuu:)))))))
Szépség és a Szörnyeteg,Csipkerózsika,Oroszlánkirály 1-2,Süni és barátai,Scooby Doo,Fecsegő tipegők..áá inkább hagyjuk is..az ÖSSZESET imádom:))
Én már 34 vagyok, de mai napig szeretem a Looney Tunest / vagyis Tapsi Hapsi és csapatát / a régi Disney rajzfilmeket / pl. Aladdin, Hercules, stb. /, a Tom és Jerryt és a Pumuklit!:-)A mostanában készült, rajzfilmnek gúnyolt okádékokat nem nézem.
Mondjuk én a koromnál fogva Frakkon, Kisvakondon, Magyar népmeséken meg ilyeneken nőttem fel, mert akkoriban nem sok "nyugati" mesét vett át a Magyar Televízió, mára ezek nekem már picit gyerekesek, bár a magyar rajzfilmek mindig is színvonalasak és szórakoztatók voltak, jobbak, mint a csehek és lengyelek, amik akkoriban tömegesen futottak. De mindig repesve vártam az amerikai rajzfilmeket / pl. Gyalogkakukk, Mickey és Donald, Hanna-Barbera mesék /.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!