Az egyenesre vágatott frufruval ugye nem néznék ki úgy mint egy emo?
Pontosan mit takar az hogy a fél arcod beteg?
Pattanás? Májfolt? Seb?
Csak mert a metálhoz nem túl praktikus a frufru. Koncert, headbang, aztán mint akit végigdugott a fél munkásszállás úgy fog állni...
utolsó, metálos vagyok én is és frufruval is rendelkezem, de sosem jelentett problémát.
De tényleg, mit jelent a "beteg arc" ?
Ha nem öltözöl úgy, nem tetetsz bele vízszintes melírt, akkor nincs miért emósnak nézzenek.
"Pontosan mit takar az hogy a fél arcod beteg?
Pattanás? Májfolt? Seb?"
Mind a 3 jobb lenne mint ami nekem van.:) Nos akkor sztorizok egy kicsit hogy mindenki értse.
5 éves koromban elkezdett hullani a hajam, és szivárvány színű lett a bal arcom egy része. Később bebarnult, és elkezdett tovább terjedni. Szüleim elvittek a fodrászhoz, és a a fenékig érő hajamat gombára vágatták, hogy biztos a hosszú hajam miatt hullik a hajam. De nem! Ugyanúgy kihullott két részen egy egész csomó (a mai napig nincs ott hajam, és ültetni sem lehet, mert kemény a bőr)
Szegeden a lehető legtöbb orvost felkerestük, sőt még pesten is keresgettünk, de senki nem tudta mi lehet ez. Aztán végre találtunk egy dokit, akinek már volt ilyen páciense, és azt mondta, ez Scleroderma (azaz kemény bőrt jelent). Állítása szerint Egész magyarországon 4 ilyen embert találtak. Elküldött fénykezelésre, mert az nélkül az egész testemen elterjedt volna. Elsős koromban minden délután el kellett oda mennem, minden évben vizsgálatok, vérvételek, ráadásként orvosok vettek körül és "tanulmányozták" a betegségemet, hogy mi lehet ez. A minden délutáni fénykezelés segítségével megállították hogy továbbterjedjen, de az első osztályt újra kellett járnom, mivel a napközi kötelező volt.
Örültem is, hogy elmehettem onnan, mert mindeki bántott és elneveztek "sápadtarcúnak".
Tavaly fejezték be a vizsgálataimat, és ha valami változás történik, akkor vissza kell mennem.
Nos így nézne ki: [link]
Visszatérve a hajamhoz (mivel már eleget offoltam):D
Utolsó előtti válaszolónak: Egyszer vágatok frufrut egy rendezvény erejéig, és akkor is eléggé szembelógósat, mivel utána egyből visszaszeretném növeszteni:)
Utolsó válaszolónak: Feketére van festve a hajam, és a jövőben sem szeretnék ezen változtatni. Egyáltalán nem öltözök úgy mint az emok, általában fekete inget hordok, fekete szaggatott nadrágot, és beletűröm a bakancsba. És az elmaradhatatlan szegecsek, bőr öv, szegecses öv:) És láám, így is hallom sokszor a hátam mögött hogy büdös emo vagyok. Szegeden ez megy....nem tudom máshol mennyire szűk látókörűek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!