Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Frufruval mit kezdjek? Az...

Frufruval mit kezdjek? Az agyamra megy.

Figyelt kérdés
Nagyon dús növésű a hajam, és hiába vágattam le rövidre két hónapja, elől a nyamvadt frufru nyomban nőni kezdett, de a legrosszabb, hogy nem egyenesen, hanem oldalrafelé nő, olyan idétlenül néz ki, hogy szörnyű. Akár frissen mosva, akár zsírosabban, akármit csinálok vele - kínomban még vasalni is szoktam, de kicsi és ha nedvesség éri, rögtön elveszti az egyenességét - eddig semmi eredmény. Néha összejön véletlenül, hogy valahogy tűrhetően néz ki, de ez csak ritka dolog. Kellene egy biztos praktika, amit nyugodtan alkalmazhatnék. Nyirassam le géppel a hajamat? Vagy csak a frufrut vágassam le? Netán tudtok valamit, hogy hogyan kezeljem ezt a rohadt rövid frufrumat? Előre is köszönöm azoknak, akik kisegítenek néhány hasznos válasszal! 20 éves barna hajú srác voltam.
2011. júl. 11. 20:59
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem vágasd géppel egyenletesre, most úgyis az a trend:D
2011. júl. 12. 00:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy az lesz.. mert már nagyon unom, hogy akármit csinálok vele, vastag, dús, kezelhetetlen szar.
2011. júl. 12. 14:24
 3/4 anonim ***** válasza:
vagy esetleg ha kiszenveded míg hosszabb lesz, akkor talán kezelhetőbb lesz, és fel tudod waxolni
2011. júl. 12. 15:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem használtam még soha waxot, fogalmam sincs, hogysmint kell alkalmazni. Annyit tudok, hogy egy sűrű, ragacsos akármi. Elöl esetleg tényleg használhatnám, nem is rossz ötlet. Hát igen, csak ez a "kiszenvedés"-dolog ne lenne.. de azt hiszem, már holnap kipróbálom, azért nem olyan nagyon rövid a frufrum, hogy ne lehessen bűvészkedni vele. Köszönöm a válaszokat!
2011. júl. 12. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!