Tényleg nagyon sok gond van a frufruval?
Soha nem volt még frufrum, de most szeretnék. Anyám nagyon ellene van, azt mondja sok gond van vele.
15/L
Nekem legalább 10 éve van elöl, tömött frufrum, szóval rendelkezem tapasztalattal :D
Nincs sok gióond vele, esetleg ha pattanásos vagy, akkor kipattoghat a homlokod. Szélben össze-vissza "járkál", de egy fésűvel megoldható a probléma. Járni kell vele fodrászhoz, mert ha megnő, akkor idegesíteni fog és zavarja a látásod.
Oldal frufruval nincs tapasztalatom.
15/l
Higiénia okai vannak csak.
Nekem már úgy 5éve van frufrum de az első 2év alatt pattanásos lett tőle a homlokom.
Lehet közrejátszott az is h nem mindig mostam meg a homlokom mikor megkellett volna.
De sok csajnak látom h hol levan engedve a frufruja hol felvan tűzve és tiszta a homloka.
Ki kell próbálni azt mondom.
18/F
Nekem nem túl rég van frufrum, kb 4 hónapja. És hát sokkal több vele a probléma, mint nélküle :)
- arcmosásnál hajpánt kell, ha a homlokomat is meg akarom mosni
- ha hajpánt nélkül sminkelek, néha előfordul, hogy kifestem a frufrum is :)
- muszáj beszárítani, különben nagyon hülyén áll
- néhány hetente le kell vágni, mert különben eszméletlenülidegesítő
- ja, meg a pattanások; de azok nekem pár hét alatt elmúltak
De azért nekem tetszik :)
Kicsi korom óta frufrusvagyok. Lehet, hogy megszokásból mondom, de nekem semmi bajom nincs vele. Volt oldal és rendes frufrum is. Annyira az egész, hogy plusz kétszer húzod át a fésűt a hajadon és plusz 1 percet szánsz a beállítására. Néha vasalom is, de könyörgöm.. míg felmelegszik a hajvasaló sokkal több időt vesz igénybe, minthogy kivasalod magát a frufrud.
Hátránya esetleg a pattanásos bőr és mint az előttem szóló, hogy közbe türögetnikell.
Ha szeretnél vágasd le, ha meg nemtetszik úgyis megnő. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!