Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tényleg nagyon sok gond van a...

Tényleg nagyon sok gond van a frufruval?

Figyelt kérdés

Soha nem volt még frufrum, de most szeretnék. Anyám nagyon ellene van, azt mondja sok gond van vele.

15/L

2010. nov. 7. 14:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem 15 évig volt frufrum, de mára meguntam. XD Am talán picit, mivel gyakran kell igazítani, meg nekem mindig begöndörödött, amit utáltam. :)De egy próbát megér, ha nem tetszik úgyis megnő. :)
2010. nov. 7. 14:32
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem legalább 10 éve van elöl, tömött frufrum, szóval rendelkezem tapasztalattal :D

Nincs sok gióond vele, esetleg ha pattanásos vagy, akkor kipattoghat a homlokod. Szélben össze-vissza "járkál", de egy fésűvel megoldható a probléma. Járni kell vele fodrászhoz, mert ha megnő, akkor idegesíteni fog és zavarja a látásod.

Oldal frufruval nincs tapasztalatom.

15/l

2010. nov. 7. 14:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Higiénia okai vannak csak.

Nekem már úgy 5éve van frufrum de az első 2év alatt pattanásos lett tőle a homlokom.

Lehet közrejátszott az is h nem mindig mostam meg a homlokom mikor megkellett volna.

De sok csajnak látom h hol levan engedve a frufruja hol felvan tűzve és tiszta a homloka.

Ki kell próbálni azt mondom.

18/F

2010. nov. 7. 14:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Én azért nem szerettem, mert nagyon zsíros lett tőle a homlokom és nagyon sok pattanás és mitesszerem lett tőle, pedig száraz a bőröm, de a frufru nagyon kikészítette :S
2010. nov. 7. 14:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem túl rég van frufrum, kb 4 hónapja. És hát sokkal több vele a probléma, mint nélküle :)

- arcmosásnál hajpánt kell, ha a homlokomat is meg akarom mosni

- ha hajpánt nélkül sminkelek, néha előfordul, hogy kifestem a frufrum is :)

- muszáj beszárítani, különben nagyon hülyén áll

- néhány hetente le kell vágni, mert különben eszméletlenülidegesítő

- ja, meg a pattanások; de azok nekem pár hét alatt elmúltak

De azért nekem tetszik :)

2010. nov. 7. 15:18
 6/7 hot_kiss ***** válasza:

Kicsi korom óta frufrusvagyok. Lehet, hogy megszokásból mondom, de nekem semmi bajom nincs vele. Volt oldal és rendes frufrum is. Annyira az egész, hogy plusz kétszer húzod át a fésűt a hajadon és plusz 1 percet szánsz a beállítására. Néha vasalom is, de könyörgöm.. míg felmelegszik a hajvasaló sokkal több időt vesz igénybe, minthogy kivasalod magát a frufrud.

Hátránya esetleg a pattanásos bőr és mint az előttem szóló, hogy közbe türögetnikell.

Ha szeretnél vágasd le, ha meg nemtetszik úgyis megnő. (:

2010. nov. 7. 16:11
 7/7 anonim ***** válasza:
kb másfél évig volt körfrufrum, és azzal nagyon sok gondom volt, mert elől jóval több a hajam és alig lehetett kezelni. plusz minden héten vágatnom kellett és mivel anyukám nem fodrász kicsit érdekesen néztem ki :D most oldal frufrum van és azzal nincs semmi gondom. vasalni kell sajna mert anélkül összevissza áll :S
2010. nov. 7. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!