Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy kérdeznétek meg a szüleit...

Hogy kérdeznétek meg a szüleiteket hogy kiszedhetitek e az összenőtt szemöldökötöket?

Figyelt kérdés

2020. aug. 2. 10:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%

en szuleimtol sose kerdeztem meg ilyeneket csak megcsinaltam magamban.

de menj oda anyudhoz es kerdezd meg

nincs benne semmi gaz 2nap es ugyis elfelejtikxd

2020. aug. 3. 03:44
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha nekem szólna a lányom attól függően hogy mennyire vészes a helyzet, vagy én megcsinalnam, vagy elvinnem kozmetikushoz. Szerintem ebben semmi kellemetlen nincs.
2020. aug. 3. 07:41
 13/16 anonim ***** válasza:
én csak megmondtam a kozemetkusnak, hogy ha már végignyomkodta a fejem igazán kiszedhetné a szemöldököm is, anya meg így vett fel. nem tudom mit kéne ezen bejelenteni. az öcsém se csinált belőle műsort, csak egyszercsak megjelent a szobám ajtajában, hogy egy vízszintes csík a szemöldöke, átmegyeke vele a dmbe és megmutatome hogy legyen normális.
2020. aug. 6. 22:28
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szólj hogy téged ez zavar segítene-e kiszedni nehogy elrontsd . Lehet segít anyukád kiszedni vagy elvisz egy kozmetikushoz.
2020. aug. 16. 14:16
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Oh, én abszolút értem, miért kérdezed. Tiniként hasonló cipőben jártam, (szigorú szülők) és közel-keletiként nemcsak hogy szinte össze volt nőve a szemöldököm, de még sötét is..

Én mindenesetre vettem a bátorságot, odaállítottam anyám elé és megmondtam neki, hogy feszélyez, nem tetszik, amit látok a tükörben, viszont nem szeretném elszúrni a dolgot.

Azt hittem le fog szedálni valami hegyibeszéddel, de mivel nyíltan lekommunikáltam a problémám és nem sunyiban csináltam a dolgot, abszolút partner volt, segített kiszedni a szemöldököm és meg is oldódott a dolog.

Én abszolút amellett vagyok (nem csak ebben az esetben), hogy legyél őszinte és nyílt, ha valamit szeretnél. Legyenek érveid, legrosszabb esetben véleményütköztetésre kerül a sor:)

2020. aug. 28. 23:59
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónál a pont. És azokkal is egyetértek, akik előtte azt írták, hogy ne magadnak csináld, hanem bízd kozmetikusra. Ő ért hozzá. Hidd el, magának csúnyán el tudja rontani az ember, ha nincs rutinja ebben, és ezt tapasztalatból mondom :)
2020. aug. 29. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!