Hogy kérdeznétek meg a szüleiteket hogy kiszedhetitek e az összenőtt szemöldökötöket?
en szuleimtol sose kerdeztem meg ilyeneket csak megcsinaltam magamban.
de menj oda anyudhoz es kerdezd meg
nincs benne semmi gaz 2nap es ugyis elfelejtikxd
Oh, én abszolút értem, miért kérdezed. Tiniként hasonló cipőben jártam, (szigorú szülők) és közel-keletiként nemcsak hogy szinte össze volt nőve a szemöldököm, de még sötét is..
Én mindenesetre vettem a bátorságot, odaállítottam anyám elé és megmondtam neki, hogy feszélyez, nem tetszik, amit látok a tükörben, viszont nem szeretném elszúrni a dolgot.
Azt hittem le fog szedálni valami hegyibeszéddel, de mivel nyíltan lekommunikáltam a problémám és nem sunyiban csináltam a dolgot, abszolút partner volt, segített kiszedni a szemöldököm és meg is oldódott a dolog.
Én abszolút amellett vagyok (nem csak ebben az esetben), hogy legyél őszinte és nyílt, ha valamit szeretnél. Legyenek érveid, legrosszabb esetben véleményütköztetésre kerül a sor:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!