Hogyan szeditek ki teljesen, simára a szemöldökötöket?
Figyelt kérdés
Mikor először szedtem ki akkor még egyszerű volt és nagyon szép sima lett. Viszont ez már nem most volt és azóta nem is sikerült normálisan kiszednem. Ugye folyamatosan nőnek vissza a szálak, ami "nagyobb" vagy "vastagabb" azt könnyen ki tudom szedni, viszont akadnak ilyen vékony szálak is, elég sok mert alapból vastag a szemöldököm. Nem olyan nagyon szembetűnő (ha sminkelek akkor nem is látszik, de nem akarom emiatt minden nap), de sötétbarna és ha más nem is látja, engem nagyon zavar mert szerintem azért valamennyire látszik, hogy nem teljesen sima és van ott pár szál. Kozmetikushoz nem tudok járni ezért valami itthoni módszer kellene.2015. jún. 3. 16:46
1/2 anonim válasza:
Keress rá a cérnaepilálásra (vagy fonalepilálás, kinek, hogy tetszik), a legegyszerűbb és legjobb módszer szemöldökigazításra.
2/2 anonim válasza:
Kisebb szálakat meleggyantával könnyen ki lehet szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!