Használnátok “dohány” illatu parfümöt?
Pl nemdohanyzoként nekem beszolnak, mert Tom Ford Tobacco&vanilla illatat hadznalom.. de nekem ez az illat tetszik, es alapjaraton gyulolom a cigi szagat, de ez nagyon tetszik.
Csaladom szerint ez hulyeseg.
Én nem.
Vannak olyan dohányszagok, amik tetszenek, de akkor se használnék. Ilyen például a cherry&vanilia.
Én sose voltam bagós, életembe 2x szívtam cigit.
Ugyanakkor belegondolok abba, hogy lehet egy tizenéve láncdohányos, épp-hogy leszokott ember lesz egyszer a beszédpartnerem.
És neki minek is tépáznám az idegeit azzal, hogy még rajtam is az elvonást kell érezze?
Szerintem privitívségre vall egy ilyenert beszólni.
A cigi meg a dohány illat 2 külön dolog. A cigi ég és valakinek ez büdös mást meg nem zavar, de a dohány illata meg tök más kategória. Ennyi erővel a vanília meg a virág illatát se szeresse az, aki magát a növényt nem szereti.
Én pl a sárgadinnyével vagyok így. Magát a gyümölcsöt nem szeretem, de az illatát meg igen.
Attól függ. Szeretem a dohány illatát nagyon, pedig a cigiszagtól konkrét rosszullét kap el, gyűlölöm.
Ha összességében tetszene a parfüm illata, akkor jöhet.
(#2, csatlakoznék, imádom a sárgadinnye illatát, de meg nem enném semmi pénzért. :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!