Ha 170 cm vagyok, és 62 kg, és még is vékonynak érzem magam, az testkékép zavar lehet?
Figyelt kérdés
Nagyon vekonynak erzem magam. De ha felszedek magamra, par kg-t, az mar elegge soknak fog tunni szamok alapjan...2020. júl. 25. 21:10
1/5 anonim válasza:
178 centi vagyok, 59 kiló, és nem érzem magam vékonynak.🤷🏻♀️
2/5 anonim válasza:
Még mindig nem egyforma nehéz az izom és a zsír, szóval a számok nem jelentenek semmit.
3/5 anonim válasza:
Így igaz. A szám csak szám, kép is kéne, ha már esztétikailag vesszük a dolgokat. Egészségügyileg meg neked kell érezned, hogy mi a megfelelő súlyod.
Én ugyanennyi vagyok, 60-63kg, 170 centi, pont jónak érzem a súlyom, sokan mondják nekem is, hogy ez még vékony, de alapból ilyen a csontozatom, vékony, nehéz. Lehet, hogy te is ilyesmi vagy, az atléta alkat pl kimondottan vékonynak tűnik nagyobb súllyal is.
Legalább is én eddig így tapasztaltam.
4/5 anonim válasza:
Hát ha sportos, izmos vagy, akkor nem sok a kg, egyébként meg kit érdekel, ha nem vagy piszkafa? Rám mindig azt mondják, hogy sovány vagyok, őrület, hogy mennyit bírnak ezzel foglakozni az emberek.
5/5 anonim válasza:
Hát szerintem meg pont átlagos/jó alakod lehet. Én 177cm vagyok és 60kg, de nem érzem magam túl vékonynak. (meg vagyok elégedve az alakommal)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!