Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha 170 cm vagyok, és 62 kg,...

Ha 170 cm vagyok, és 62 kg, és még is vékonynak érzem magam, az testkékép zavar lehet?

Figyelt kérdés
Nagyon vekonynak erzem magam. De ha felszedek magamra, par kg-t, az mar elegge soknak fog tunni szamok alapjan...
2020. júl. 25. 21:10
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
178 centi vagyok, 59 kiló, és nem érzem magam vékonynak.🤷🏻‍♀️
2020. júl. 25. 21:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig nem egyforma nehéz az izom és a zsír, szóval a számok nem jelentenek semmit.
2020. júl. 25. 22:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Így igaz. A szám csak szám, kép is kéne, ha már esztétikailag vesszük a dolgokat. Egészségügyileg meg neked kell érezned, hogy mi a megfelelő súlyod.

Én ugyanennyi vagyok, 60-63kg, 170 centi, pont jónak érzem a súlyom, sokan mondják nekem is, hogy ez még vékony, de alapból ilyen a csontozatom, vékony, nehéz. Lehet, hogy te is ilyesmi vagy, az atléta alkat pl kimondottan vékonynak tűnik nagyobb súllyal is.

Legalább is én eddig így tapasztaltam.

2020. júl. 25. 23:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha sportos, izmos vagy, akkor nem sok a kg, egyébként meg kit érdekel, ha nem vagy piszkafa? Rám mindig azt mondják, hogy sovány vagyok, őrület, hogy mennyit bírnak ezzel foglakozni az emberek.
2020. júl. 26. 10:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát szerintem meg pont átlagos/jó alakod lehet. Én 177cm vagyok és 60kg, de nem érzem magam túl vékonynak. (meg vagyok elégedve az alakommal)
2020. júl. 27. 05:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!