Mit csináljak, hogy a környezetem ne ítéljen el a stílusváltásom miatt?
Úgy érzem, kezdek a hippi stílushoz hasonlítani. Például, hogy vegán vagyok ( nem tudom, h alapjáraton a hippik vegánok e). Szeretnék minimalista lenni, nem sok ruhát hordani, a környezet miatt. De amúgy eleve kb. 2 farmert, meg vagy 5 pólót cserélgettem, a többi meg csak fölöslegesen volt a szekrényemben. Elkezdtem jógázni. A ruháim is egyszerűek. ELkezdtem kitágítani a fülem. Meg már gondolkoztam raszta hajon, de azt még nem mertem bevállalni. És ezeket nem csak azért csinálom, mert 'hippi' szeretnék lenni, csak nemrég jöttem rá, hogy arra kezdek hasonlítani. Attól félek, hogy a családom, megismerőseim majd ezért lenéznek, hogy így váltok, meg azt hiszik majd, hogy csak 'hippi' akarok lenni, nem pedig eleve ilyen vagyok. Azt hiszik majd, hogy csak 'tartozni akarok valahova' vagy ilyesmi, vagy esetleg, hogy lázadni akarok. Mit tegyek ez ellen?
Köszi, ha válaszolsz!
Nem elítélés az, ha az eddigi barátaid ezzel már nem tudnak azonosulni, ezért elhidegültök.
Voltál valamilyen eddig, és azt szerették benned, ezért voltak a barátaid. Most hirtelen leszel teljesen más. Lehet, hogy ilyen emberrel eleve nem barátkoztak volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!