Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy a környeze...

Mit csináljak, hogy a környezetem ne ítéljen el a stílusváltásom miatt?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, kezdek a hippi stílushoz hasonlítani. Például, hogy vegán vagyok ( nem tudom, h alapjáraton a hippik vegánok e). Szeretnék minimalista lenni, nem sok ruhát hordani, a környezet miatt. De amúgy eleve kb. 2 farmert, meg vagy 5 pólót cserélgettem, a többi meg csak fölöslegesen volt a szekrényemben. Elkezdtem jógázni. A ruháim is egyszerűek. ELkezdtem kitágítani a fülem. Meg már gondolkoztam raszta hajon, de azt még nem mertem bevállalni. És ezeket nem csak azért csinálom, mert 'hippi' szeretnék lenni, csak nemrég jöttem rá, hogy arra kezdek hasonlítani. Attól félek, hogy a családom, megismerőseim majd ezért lenéznek, hogy így váltok, meg azt hiszik majd, hogy csak 'hippi' akarok lenni, nem pedig eleve ilyen vagyok. Azt hiszik majd, hogy csak 'tartozni akarok valahova' vagy ilyesmi, vagy esetleg, hogy lázadni akarok. Mit tegyek ez ellen?

Köszi, ha válaszolsz!

2020. júl. 19. 10:51
 1/6 anonim ***** válasza:
83%

Nem elítélés az, ha az eddigi barátaid ezzel már nem tudnak azonosulni, ezért elhidegültök.

Voltál valamilyen eddig, és azt szerették benned, ezért voltak a barátaid. Most hirtelen leszel teljesen más. Lehet, hogy ilyen emberrel eleve nem barátkoztak volna.

2020. júl. 19. 11:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én kezdek kicsit punkosabb lenni, vagányabb, merészebb cuccokat hordani. Hajat is festettem, most a baby frufru jön majd. Az a titok hogy sz?rd le. Ne engedd hogy befolyásoljanak, te magadért vagy, nem értük.
2020. júl. 19. 13:17
 3/6 anonim válasza:
100%
Szerintem az igaz barátok max élcelődni fognak veled, de hosszú távon biztosan megértik. Aki kérdezi, mondd el neki ezeket, biztosítsd róla, hogy így érzed jól magad, és nem lesz baj.:)
2020. júl. 19. 13:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. júl. 19. 17:34
 5/6 anonim ***** válasza:
89%
Ilyen váltásnál max. annyi történik, hogy egy darabig nem illesz bele abba a képbe, ahogy addig ismertek, vagy ami bennük élt rólad. De idővel majd hozzászoknak az újhoz is, illetve úgy különben ugyanaz maradsz. Egyébként ez teljesen normális, szerintem mindenki van/volt egy "rocker" vagy "hippi" korszaka (nekem az utóbbi). Talán érdemes fokozatosan változtatni ezt-azt, úgy simább lesz az átmenet.
2020. júl. 19. 22:13
 6/6 anonim válasza:
100%
Az 1.hozzászóló érve teljesen jogos lenne viszont nem erre a kérdésre vonatkozóan hanem a belső változásra. De barátainkat nem az alapján válogatjuk hogy mit esznek milyen ruhában járnak vagy éppen milyen stílus irányzatot követnek.
2021. ápr. 22. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!