Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Stilusváltás? Hogyan legyek...

Stilusváltás? Hogyan legyek nőiesebb?

Figyelt kérdés

Eléggé lepukkant állapotban vagyok 😅 Sosem voltam az a tipikus nő, ez viszont mostmár zavar. Eddig felkaptam egy sportcipőt és itthoni nadrágban elmentem bárhová. Nem sminkelek, nincsnek ékszereim. Megelégeltem ezt, szeretnék vonzó lenni, nőies. Miket tudnátok tanácsolni, mire van szüksége úgy általában egy nőnek?

Egyelőre fodrászhoz iratkoztam be, jövő héten megyek, long bobra lesz vágva a hajam és festve barnára. 😊

2020. máj. 19. 09:40
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Hordj szoknyát...
2020. máj. 19. 09:52
 2/5 anonim válasza:
72%

Igazából leginkább a "tested" tesz nőiesség.

Egy sportcipőben és sima nadrágban is lehet nőies valaki.

A fodrász és ilyesmi mellett kezdj el edzeni.

2020. máj. 19. 09:59
 3/5 anonim ***** válasza:
79%
Ha pedig noiesen is szeretnél öltözni, ajánlom a Pinterestet, nagyon jo ötletek vannak ott
2020. máj. 19. 10:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

szuk ruhak leginkabb amik kihangsulyozhatjak az alakod. ha a noiesseg fokozasa a cel akkor elkezdhetsz elegansabban is oltozkodni, pl szoknya, lenge ingek, stb.

kiengedett apolt hosszu haj szerintem ami noiesebb. inkabb mint egy bob frizura. nyaklanc, fulbevalo, egy kis smink pl szempillaspiral, szajfeny, mukorom

2020. máj. 19. 19:29
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Kísérletezés. Javaslom a turikat. Amíg nem találkd meg a stílusodat, addig nem érdemes drágán ruhát venni, mert nagyon sokat nem fogsz használni többet.

Tehát az öltözködés, smint és stílus mind az önkifejezésed részei!

Azaz csak akkor lesz jó, ha önmagadnak érzed magadat benne, ha kényelmes, ha kellemes érzés, ha boldog.

És ezt megtalálni csak kísérletezéssel lehet. Rá kell jönni hol vannak a határok, mi az amiben még jól érzed magadat, mi az ami már sok/kevés, és feszélyez.

2020. máj. 19. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!