Miért nő vissza ilyen hamar, mindig?
Minden lánynál azt látom, hogy tükörsima lába és hónalja van. Akár strandon, akár az utcán. Csak nekem van bajom ezekkel a dolgokkal?:D Vagy más is hasonló cipőben jár?
Általában minden nap leborotválom a lábam, a hónaljam és az intim részem. Nem mondanám magam nagyon szőrösnek, mert elég ritkás, de mégis nagyon hamar visszanő és idegesít, hogy ilyen hamar kell borotváljam. Mikor a barátomnál alszok, előtte nap leborotválom mindenem (kb. 45 perc hogy tükörsima eredmény legyen), mikor reggel meg felkelek, egyből szaladok a fürdőszobába, mert már szúr a lábam, és gyors leborotválom, mert olyan fura, ha a barátom hozzáér, és na. Szóval értitek.
Gyantát egyszer kipróbáltam, vettem egy üzletben. Az a helyzet, hogy még jó is lett volna, de ha nem 3 nap alatt, 4 nap alatt vissza nőtt teljesen a szőr. Úgy gondoltam, mégsem érné meg nekem, mert egy idő után már nem olcsó annyira.
Epilátor. Igazából nekem ezzel van a legtöbb bajom. Anyukám ezzel vágja, de persze én megint különc vagyok. Ha reggel leepilálom, este már szúr. És nem szedi ki az összes szőrt sem.
Cukorgyantát is próbáltam (megcsinálni), de 3 próbálkozás után feladtam, mert vagy nyúlt vagy folyt.
És végül a szőrtelenítő krémet még nem próbáltam, meg szerintem az sem túl olcsó, nem érné meg.
Miért van a legtöbb lánynak olyan sima lába stb? Mi a titkuk?:D Unom már, hogy minden áldott nap 45 percig borotválkozom.
17/L
Hagyd megnőni a szőrszálakat, ugyanis nem nő az összes egyszerre. Valamelyiknek 1 nap is elég, egy másiknak 3 nap kell. Az a biztos ha 1 hétig nem borotválkozol.
Illetve amit tudok ajánlani a napozás. Ha barnul a lábad nem olyan szembetűnő a fekete szőr =)
En 3 helyre 3 módszert használok. Intim terület borotva, láb epilátor, hónalj szőrtelenítő krém. Es még így is érzem, hogy szúr 2-3 nap elteltével (kivéve a lábamon ugye).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!