Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nő vissza ilyen hamar,...

Miért nő vissza ilyen hamar, mindig?

Figyelt kérdés

Minden lánynál azt látom, hogy tükörsima lába és hónalja van. Akár strandon, akár az utcán. Csak nekem van bajom ezekkel a dolgokkal?:D Vagy más is hasonló cipőben jár?

Általában minden nap leborotválom a lábam, a hónaljam és az intim részem. Nem mondanám magam nagyon szőrösnek, mert elég ritkás, de mégis nagyon hamar visszanő és idegesít, hogy ilyen hamar kell borotváljam. Mikor a barátomnál alszok, előtte nap leborotválom mindenem (kb. 45 perc hogy tükörsima eredmény legyen), mikor reggel meg felkelek, egyből szaladok a fürdőszobába, mert már szúr a lábam, és gyors leborotválom, mert olyan fura, ha a barátom hozzáér, és na. Szóval értitek.

Gyantát egyszer kipróbáltam, vettem egy üzletben. Az a helyzet, hogy még jó is lett volna, de ha nem 3 nap alatt, 4 nap alatt vissza nőtt teljesen a szőr. Úgy gondoltam, mégsem érné meg nekem, mert egy idő után már nem olcsó annyira.

Epilátor. Igazából nekem ezzel van a legtöbb bajom. Anyukám ezzel vágja, de persze én megint különc vagyok. Ha reggel leepilálom, este már szúr. És nem szedi ki az összes szőrt sem.

Cukorgyantát is próbáltam (megcsinálni), de 3 próbálkozás után feladtam, mert vagy nyúlt vagy folyt.

És végül a szőrtelenítő krémet még nem próbáltam, meg szerintem az sem túl olcsó, nem érné meg.

Miért van a legtöbb lánynak olyan sima lába stb? Mi a titkuk?:D Unom már, hogy minden áldott nap 45 percig borotválkozom.

17/L

2020. júl. 4. 12:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hagyd megnőni a szőrszálakat, ugyanis nem nő az összes egyszerre. Valamelyiknek 1 nap is elég, egy másiknak 3 nap kell. Az a biztos ha 1 hétig nem borotválkozol.

Illetve amit tudok ajánlani a napozás. Ha barnul a lábad nem olyan szembetűnő a fekete szőr =)

En 3 helyre 3 módszert használok. Intim terület borotva, láb epilátor, hónalj szőrtelenítő krém. Es még így is érzem, hogy szúr 2-3 nap elteltével (kivéve a lábamon ugye).

2020. júl. 15. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!