Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nő vissza ilyen hamar,...

Miért nő vissza ilyen hamar, mindig?

Figyelt kérdés

Minden lánynál azt látom, hogy tükörsima lába és hónalja van. Akár strandon, akár az utcán. Csak nekem van bajom ezekkel a dolgokkal?:D Vagy más is hasonló cipőben jár?

Általában minden nap leborotválom a lábam, a hónaljam és az intim részem. Nem mondanám magam nagyon szőrösnek, mert elég ritkás, de mégis nagyon hamar visszanő és idegesít, hogy ilyen hamar kell borotváljam. Mikor a barátomnál alszok, előtte nap leborotválom mindenem (kb. 45 perc hogy tükörsima eredmény legyen), mikor reggel meg felkelek, egyből szaladok a fürdőszobába, mert már szúr a lábam, és gyors leborotválom, mert olyan fura, ha a barátom hozzáér, és na. Szóval értitek.

Gyantát egyszer kipróbáltam, vettem egy üzletben. Az a helyzet, hogy még jó is lett volna, de ha nem 3 nap alatt, 4 nap alatt vissza nőtt teljesen a szőr. Úgy gondoltam, mégsem érné meg nekem, mert egy idő után már nem olcsó annyira.

Epilátor. Igazából nekem ezzel van a legtöbb bajom. Anyukám ezzel vágja, de persze én megint különc vagyok. Ha reggel leepilálom, este már szúr. És nem szedi ki az összes szőrt sem.

Cukorgyantát is próbáltam (megcsinálni), de 3 próbálkozás után feladtam, mert vagy nyúlt vagy folyt.

És végül a szőrtelenítő krémet még nem próbáltam, meg szerintem az sem túl olcsó, nem érné meg.

Miért van a legtöbb lánynak olyan sima lába stb? Mi a titkuk?:D Unom már, hogy minden áldott nap 45 percig borotválkozom.

17/L

2020. júl. 4. 12:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Az ő lábukat nem nézegeted 3cm ről. (tegnap 5 körül borotválkoztam, nem látszik, de már szúr) A barátod amugy kevésbé veszi észre mint gondolod, nem arra figyel.

Epilatort és gyantát akkor érdemes használni, ha előtte egy jó darabig nem borotválkozol. Nem az új szőr nő ki két nap alatt, hanem azok amik nem voltak elég hosszúak, hogy kiszedje.

2020. júl. 4. 12:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is gyorsan visszanő, epillálas utan 2 hetig sem marad sima sajnos.
2020. júl. 4. 12:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Hasonlóan vagyok én is :(

Nekem a gyanta abszolút nem jön be, epilalas után már 3.napon már teljesen látszik a szőrszál. Szintén borotva és szőrtelenítő krém is hasonló. Ráadásul a bőröm érzékeny tehát 3 naponta nem mehetek át rajta, mert begyullad és nagy keléseim lesznek. Irigykedem azokra akiknek ez sima ügy xd

2020. júl. 4. 12:49
 4/11 A kérdező kommentje:
Jaj de jó, hogy van aki megérti:) Akkor mindegy , úgy látszik együtt kell élni vele:/
2020. júl. 4. 13:50
 5/11 anonim ***** válasza:
Tegnap este borotvalkoztammar szur a labam :)
2020. júl. 4. 13:51
 6/11 anonim ***** válasza:
67%
Akkor lézeres szőrtelenítés a megoldás. Amúgy az 1es nagyon jól leírta, hogy mit hibázol el gyantázásnál. Gyantázás előtt legalább 2 hétig növeszteni kell a szőrt, de így is van ami még túl rövid, és azt nem szedi ki a gyanta...2 nap mulva pedig az ottmaradt szőrszál fog szúrni. Hosszú távon egyébként ritkítja, és vékonyítja is a szőrszálakat.
2020. júl. 4. 13:56
 7/11 anonim ***** válasza:
Én ma reggel borotváltam és rendesen tüsis,látszik is. Mondjuk nekem nagyon erős.L
2020. júl. 4. 14:36
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Télen heti egyszer, nyáron heti kétszer epilálok és teljesen oké, de van, hogy egyes nyári heteken is csak heti egyszer szőrtelenítek. Sose szúr.

Szerintem rossz az epilátorod. Nekem Braun van és tökéletesen kiszedi a szőrt.

2020. júl. 4. 14:48
 9/11 anonim ***** válasza:
Erre az otthoni lézeres szőrtelenítő készülék a megoldás (bár az drága). Ha ez nem lehetséges, akkor az epilátor is jó lehet, mivel ehez nem kell túl nagy tudás. A gyantánál viszont jól kell megválasztani a terméket, ráadásul a gyakorlat sem hátrány. Az epilátorral viszont nem nagyon lehet hibázni. A lényeg, hogy ne a legolcsóbb, leggagyibb epilátort vedd meg, elég egy közép kategóriás. Ha néhány helyen hamar visszanő a szőr az azért lehet, mert nem tövestől szedte ki, hanem csak ,,letörte" a szőrszálat. De nagyon nagyon zavar a dolog es sokat szenvedsz a szőrtelenítéssel, akkor próbálj meg gyűjteni egy tartós lézeres kezelésre és akkor többé nem lesz gondod vele🙂 tudom, hogy drága, de megéri.
2020. júl. 4. 18:27
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokag, hasznosak voltak!😊
2020. júl. 4. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!