Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mellbimbó piercing kérdések?

Mellbimbó piercing kérdések?

Figyelt kérdés

Arra vagyok kíváncsi, hogy hogyan ápoltátok szúrás után, mennyi ideig gyógyult illetve begyulladt-e?

Szeretnék csináltatni. Egy orvos fogja szúrni, aki mellékállásban piercingekkel foglalkozik, szerintetek így nagyobb az esély arra, hogy helyesen szúrja?

20/l

2020. júl. 4. 07:28
 1/3 A kérdező kommentje:
Nem így írtam be a kulcsszavakat :'D
2020. júl. 4. 07:32
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Hali! Octenisept a legjobb minden hasonló piercing kezelésére, de az ilyesmit a piercer el is szokta mondani. A bimbó piercing a köldök pc-hez hasonlóan trükkös, mert már pár hét után is gyógyultnak érzi az ember, de a valós gyógyulás legalább fél év, addig nem szerencsés cserélni, esetleg akkor, ha már egy ideje lement a kezdeti duzzanat/irritáltság, és az eredeti ékszer kényelmetlenül hosszú. Előfordulhat, hogy gyógyulás közben vagy után hirtelen érzékenyebb lesz és esetleg kicsit váladékozik, de ez nem jelenti azt, hogy egy komolyabb gyulladásról van szó, csak azt, hogy valamiért irritált. Én ilyenkor többet fertőtlenítgetem egy-két napig, és elmúlik. Nekem egyszer gyulladt be, de akkor már rég gyógyult volt, de az is elmúlt kb 3 nap alatt, mikor elkezdtem kezelni. A gyógyulás allatt ugye napi többször kell fertőtleníteni (főleg fürdés, edzés után), dr. Piercer biztosan ezt is elmondja majd :P A gyógyulás után is érdemes pár naponta befújni. Tuti jól szúrja majd, főleg, ha tapasztalt piercer.
2020. júl. 4. 09:54
 3/3 anonim ***** válasza:
73%
Octenisept, amúgy aránylag hamar gyógyul, mert jó a vérellátása, kb két hét, de nagyon sokáig vigyáznod kell rá, mert konnyen bele fogsz kapni, beleakad ruha, ilyesmi, és ezekre később is kényes lesz. Nekem évek óta gyogyult mellbimbópiercinget kellett kivennem, annyira begyulladt egy véletlen megrángatástól.
2020. júl. 4. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!