Mellbimbó piercinget szeretnék szuratni, mire készüljek fel?
Arra lennék kíváncsi,hogy mi a menete,illetve,hogy mennyire fáj?Jó,hülye kérdés mert mindenkinek más a fájdalom küszöbe,de nekem van egy septumom,meg egy helixem,ezek közül a helix fájt jobban szerintem...de inkább az a része mikor az ékszer bekerült,a szúrás különösebben nem.
Meg nem tudom,hogy normális-e,de nekem érzéketlen a bimbóm xd,mármint ha így tépegetem,meg nyomogatom erősen,csavargatom nem fáj,csak nagyon kicsit kellemetlen,de szúrás nyilván más.
Akinek van tapasztalata,az írjon nyugodtan!
Hát, szerintem simán kibírható, legalábbis én háromszor túléltem. Nekem eddig az industrial fájt a legjobban. A septum, vagy helix alig érezhető. Inkább csak a gyógyulásuk macera.
Máshogy fáj, mint a te ékszereid. Ápolásra oda kell figyelni és ne rántsd meg. Ha egyszer szépen begyógyul nagyon jól fogja bírni a továbbiakat is.
Nekem nem volt vészes egyáltalán. Hamar kész, megnézitek, hova szúrja, lidokain spray, aztán átszúrja pillanatok alatt, beteszi az ékszert és annyi. Nekem utána 1-2 hétig fájt kicsit, de hamar megszoktam, hogy zuhanyzásnál a luffával elkerüljem pl. (már 2 éve nincs bent, de még mindig ösztönösen elkerülöm azt a területet) vagy öltözködéskor biztos ne akadjon be.
Szóval 1-2 hétig fájt, hamar begyógyult, legrosszabb talán akkor volt, mikor hidegben kicsit megkeményedtek a mellbimbóim és a friss ékszerrel bent az elég kellemetlen volt.
Én nagyon szerettem amúgy, első pár napban nekem kényelmesebb volt feszesebb, szorosabb melltartót hordanom úgy nem volt annyira érzékeny.
6os vagyok, bocsi nem néztem a kérdést:/
Ha még releváns a kérdés: Érden, Budai út 11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!