1/22 anonim válasza:
Egy kuplerájba pont illenének.
Egyébként nem tudom, a kurv.asággal valószínűleg a rusnyaságukat akarják ellensúlyozni, nem túl szép az arca egyiknek sem..
2/22 anonim válasza:
Nekem nem működik a link (letiltották?).
4/22 anonim válasza:
egy kérdőjelet kell tenni a link végére és úgy működni fog. a legtöbb esetben működik.
5/22 anonim válasza:
Nagyon fiatalok. Egyéniségük nulla egyenruhában vannak a bőrük pár év múlva borzasztó lesz a rengeteg szolitól. Egy normális pasi nem nőként hanem egy éjszakás kalandként tekint rájuk. 25F
6/22 anonim válasza:
kérdőjel a link végére és már működik is. átlagos tinilányok, kicsit utcalányosan öltözve :) balról a 2.3. helyes.
7/22 anonim válasza:
Fiatalkák szörnyű cuccban, nulla egyéniséggel.
8/22 anonim válasza:
Pff. Az az öltözködés, az a pofavágás. Reméljük hamar kinövik. :D
Nem szimpatikusak.
9/22 anonim válasza:
Köszi a ?-jeles tippet.Sajnos borzalom amit láttam! Nagyon fiatal lánykák,nagyon furán öltözve és még furábban sminkelve.Hát az én picur lányom tuti kapna egy taslit ha így nézne ki.Még jó,hogy csak 5éves.
10/22 anonim válasza:
A jobb oldali tetszik,de nagyon sablonosak,bár a barátnők közt aránylag gyakori jelenség egyformán öltözni.De !!! olyan klónosak,ha rájuk nézek nem látok semmi egyéniséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!