Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik óra tetszik ezek közül...

Melyik óra tetszik ezek közül lányok/nők egy fiatal férfin?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

A kérdés elméleti. Akár sorrendet is állíthatnátok.

2020. júl. 1. 17:08
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 A kérdező kommentje:
Jól megy 50-es 😅
2020. júl. 2. 18:56
 52/62 A kérdező kommentje:
Rolexet is linkelhettem volna, de túl kivagyi lenne, nem nézik hamisítványnak? Az Omega olyan szempontból lenne meguszos, hogy feleannyi mint a Blancpain. Legokosoabb lenne akkora összegből talán egy ilyen Seamaster, meg egy Speedmaster. Meglenne akkor a sportos és a komoly óra is.
2020. júl. 2. 19:17
 53/62 anonim ***** válasza:

Monaco: Aranyos kis óra, de nekem nem jön át a csíkos "racingos" számlap. Ebből a modellcsaládból én a Steve Mcqueenes kék számlapos verziót venném, bár egyébként bazi nagy ez a tok.

[link]

A Blancpain egy gyönyörű óra.

A Seamaster nem rossz, bár nekem ez a számlap túl zavaros.

Inkább ebben a kiadásban venném:

[link]

A Chopard nekem túlságosan semmilyen. Egyáltalán nem jön be.

Egyébként szeretnél órát venni??

Mekkora kereted van rá? Hátha tudok segíteni a választásban.

2020. júl. 2. 19:35
 54/62 anonim ***** válasza:

Ezt a számlapot nézd meg. :)

[link]

2020. júl. 2. 20:20
 55/62 A kérdező kommentje:

A Grand Seiko nagy kedvencem 54-es csak nincs presztízse, az emberek 90%-nak az csak egy olcsó seiko akkoris ha 10 millió Ft-ba kerül. Mig ha Omega van rairva azt mindenki. vágja hogy komoly óra és hát az is. Grand Seiko akkor kéne, ha annyi pénzem lenne, hogy lenne mellette még pár Svájci is.

53-as igen szeretnék de egy ideig nem reális még Omegakon gondolkodni, addig maradok a kis Seikomnál. Nem akarok középkategoriaból válogatni, egyedi órát szeretnék, ami nem homage, 10-20 évre, vagy többre venném.

2020. júl. 2. 21:19
 56/62 anonim ***** válasza:
Ha komoly órában gondolkodsz, menj be a Pesti Óráshoz (pestioras.hu), nagyon sok különleges órájuk van!
2020. júl. 2. 22:55
 57/62 anonim ***** válasza:

"A Grand Seiko nagy kedvencem 54-es csak nincs presztízse, az emberek 90%-nak az csak egy olcsó seiko akkoris ha 10 millió Ft-ba kerül."

Miért érdekel téged más véleménye? Órát nem másoknak veszünk, hanem magunknak. Ha villogni akarsz inkább vegyél egy 1-2 milliós Audi TT-t, vagy BMW Z3-ast, Z4-est. Órával nem fogsz tudni. 😂 Tapasztalatból mondom. A Panerai búváromat sem nézi senki, pedig nem egy belépő darab. 😂

2020. júl. 3. 10:35
 58/62 A kérdező kommentje:

Nem akarok villogni, magamnak veszem, de azért engem mindig kérdeznek miben vagyok, megnéznek. Seikom már van, szeretem a márkát nagyon, de most nem azt akarok. Nem csak a népóra jellege miatt (tudom hogy a Grand Seikok talán jobbak is mint egy Svájci), hanem Európai órát akarok pl., azt hiszem közelebb vagyunk azokhoz az emberekhez (nem távolságra értem) akik ezt rakják össze mint a japánokhoz (akiknek persze minden elismerésem). A másik hogy sportórákról van szó, egy sportórába ne legyen spring drive, legyen eredetibb mint amit ők árulnak. Én Grand Seikot ilyet veszek ha veszek egyszer.

[link]

2020. júl. 3. 13:22
 59/62 A kérdező kommentje:
Aztán persze élőben lehet változik a véleményem, más úgy mint képekről, videókról nézni.
2020. júl. 3. 13:35
 60/62 anonim ***** válasza:
50-es vagyok: köszönöm:) a tanácsom tényleg az, hogy nézd meg az adott órákat élőben. Omega szalont nyugodtan keresd fel - jelzem pont most volt hétfőn áremelés. Blancpain itthon nincs, max használtan - Tag Monaco van a WDL-ben. Chopard az Baraka vagy Marquise, fejből nem tudom. De nem hiszem, hogy lesz ez a modell itthon.
2020. júl. 3. 14:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!