Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik óra tetszik ezek közül...

Melyik óra tetszik ezek közül lányok/nők egy fiatal férfin?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

A kérdés elméleti. Akár sorrendet is állíthatnátok.

2020. júl. 1. 17:08
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 A kérdező kommentje:
Azt a lányokra bízom 20-as, ők döntik el 😉 olyan mint az óra egyiknek lehetsz borzalmas, a másiknak meg istenkiraly alfahim, kiveve ha Tag Monaco a neved 😜
2020. júl. 1. 23:34
 22/62 anonim ***** válasza:
A játék kedvéért elmondjam, melyik órát milyen külsejű pasira képzelném?
2020. júl. 1. 23:40
 23/62 anonim ***** válasza:
:D
2020. júl. 1. 23:40
 24/62 A kérdező kommentje:
Hallgatom
2020. júl. 1. 23:41
 25/62 anonim ***** válasza:

1: vagy egy fiatal srác, akkor rövidgatya, póló, fölötte kocks rövidujjú inggel, kócos haj, vékony, semmi izom, szemüveg, okosteló, mp3, füles, vagy egy idősebb pasi, Pierce Brosnan-fej (fiatalkorában), szürkés-barnás öltöny, fehér ing, keskeny nyakkendő, lenyalt haj

2: kellemesen kigyúrt srác, kék farmer, fekete izompóló, edzőcipő, magabiztos, sportos, lezser, vidám stílus, kis szexi körszakáll, tüsihaj

3. Beckham-séró, borosta, kockahas, fehér, márkás póló,napszemüveg, menő autómárka-jelzéses kulcstartó

4. na, ez a leguniverzálisabb, de első blikkre most egy értelmiségi srác ugrott be menő, acélszürke slim öltönyben, világoskék inggel, kék csíkos nyakkendővel, hagyományos séróval, esetleg szakállal, borostával. De lehetne egy másik srác karján is, mondjuk egy feltűrt kockás inghez és farmerhez.

2020. júl. 1. 23:55
 26/62 anonim ***** válasza:
utóbbinak Baumgartner Zsolt-arca van :D
2020. júl. 1. 23:58
 27/62 A kérdező kommentje:

Nem tudom ilyen jampi menő férfiak szerintem nem ilyen órákat linkelnenek, sokkal inkább Rolex, Audemars Piguet, Hublot, Richard Mille. Nézz utánuk ha nem ismered, ezek az órák egyáltalán nem kivagyiak azokhoz képest.

Az 1. az autoversenyzeshez, f1-hez kötődik

A 2. Putyinnak egyik kedvenc órája 😅 kB. mindenhova jó ha ő tárgyalástól kezdve horgászatig bárhol felveszi

A 3. szerintem egy tipikus jópofa, hangulatos, nyári óra

A 4. Komolyabb valóban, de fiatalosan szerintem, igazából az is egy sportóra és valami régi buliból merítettek hozzá ihletet a bolond svájciak

Gyakorlatilag az összes sport, lezser óra.

Én mivel nyár van, rövidnadrág, ing, polo, viszonylag magas vagyok 185, nincs szemüvegem, sem kockás has, átlag focista alkat, nincs jóláthato izom (talán mellizom a fekvőtől), belőtt haj, de van vállam, deltás alkat. Gondolom csalódás 😅

2020. júl. 2. 00:18
 28/62 anonim ***** válasza:
Focista alkat... az a legszebb pasialkat! :) meg az is, hogy szereted az órákat. Egy pasi pasisabb, ha hord órát. Most milyen van?
2020. júl. 2. 00:24
 29/62 A kérdező kommentje:

Jelenleg egy egyszerű Seiko

[link] (élőben nem ennyire giccses)

de a következő remélhetőleg ebből a 4-esből fog kikerülni 😉

2020. júl. 2. 00:33
 30/62 anonim ***** válasza:

Szép lenne ez a mostani is fazonra, ha csak szimplán ezüst lenne fekete számlappal. Nekem az tetszik legjobban a pasikon. Az arany viszont nem igazán jön be pasin, nekem az inkább női szín.

De alakra szerintem a mostani órád üti mind a négyet.

2020. júl. 2. 00:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!