Melyik óra tetszik ezek közül lányok/nők egy fiatal férfin?
órában igen, annak, aki nem ért hozzá :D
pasiban egyetértünk, hogy nem
Akkor lehet maradok a seikonal 🤣 kinézetre ám tényleg atom, végülis egy lány általában pont leszarja szerintem hogy mi van benne, maradjunk annyiban megmarad ez is, ha össze is jön egy Svájci 😉
Pasiban nem tudom miben értünk egyet, engem nem izgatnak 🙃
"nekem a legszexibb óra pasin eddig egy 1500 forintos bóvli volt"
Lehet elég lenne lenézni a piacra :D
A stílus a lényeg, és hogy kifejezzen valamit a személyiségedből.
Én - és sok má nő is - emiatt nézzük meg egy pasi óráját. Tehát egy nőnek nem maga az óra az érdekes, hanem az, amit "mond" rólad a stílusa. Ezért is szereti sok nő, ha van a pasin, mert olyan, mint egy ketyegő ajánlólevél.
Igen, az óra szerintem is egy kifejező eszköz, mint sok minden más is és jo lenne mindenki ehhez igazodna, nem az épp aktuális trendhez, hanem a személyisége alapján válogatna.
Ha már felhoztad az előbb hogy hogy jönne be a seikom, van egy másik ami tetszik, de a fenti 4-esbe nem került bele, mert azert még ez sem az a kategória, bár már nem olcsó darab. Ez az óra jól néz ki?
1. nekem nagyon bejön ez a fata, ami fényes ezüst, fekete számlappal, nagydarab, de formás, és sok pici számlap van rajta. (Gőzöm sincs, mire valók, de baromi férfiasan néz ki tőlük az óra :D)
2. Ugyanez a fazon, uganez a szíj, csak teljesen feketében. ebben van valami rejtélyes hatás, ha egy pasin ilyet látok
3. A bőrszíjas, amit már említettem. Ez bennem mindig azt a vágyat kelti az ilyen óra, hogy hozzá akarok érni, meg akarom fogdosni, be akarok nyúlni a két szíj közé. És mivel a pasi karján van közben, ettől elég forróvá válik ez a fantázia, és ha olyan a pasi, akkor túlmegy az órán néha.
4. ez meg azért tetszik, mert sportos
Nekem ez a top 4 ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!