Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nem látom magam szépnek?

Miért nem látom magam szépnek?

Figyelt kérdés

Mindenki mondja hogy gyönyörű vagyok meg ilyesmi de nem látom magam szépnek, lehet önbizalom hiány igen, de annyira csúnyának érzem magam amikor látok szép lányokat, annyira csúnyának látom magam a tükörben, undorodom.

Mit tegyek annak érdekében hogy változzon ez?

#szépség #Csúnyák látom magam
2020. jún. 20. 22:28
 1/5 anonim válasza:
68%
Lány vagy?
2020. jún. 20. 22:33
 2/5 anonim ***** válasza:
67%
Testképzavar. Nézd meg idegenek hogy néznek rád. Flörtölj velük és ha sok pozitív visszajelzést kapsz akkor szép vagy.
2020. jún. 20. 22:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Testképzavar valószínűleg. Kamasz korban gyakori.
2020. jún. 21. 07:19
 4/5 A kérdező kommentje:
17 lány, vagyok,volt egy korszak amikor Nagyon rosszul voltam emiatt de sikerült tullepni és nem érdekelt más véleménye utána nagyon boldog voltam, és most mintha megint ugyanaz lenn, de most csak a fejem, az arcom zavar, túl nagy
2020. jún. 22. 12:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Ügyes vagy, hogy korábban túlléptél hasonló dolgon. Hogy csináltad? Lehet most is az lenne célravezető.
2020. jún. 22. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!