Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire tartod magad "jó" nőnek?

Mennyire tartod magad "jó" nőnek?

Figyelt kérdés

Kedves Lányok/Nők!

Hány pontot adnátok magatoknak, a külső és belső tulajdonságaitokat is figyelembe véve?

Kommentben, kérlek írjátok le a korotokat, azt hogy hány pontot adtatok és hogy miért adtatok annyi pontot magatoknak, amennyit!

2020. jún. 14. 07:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Belső: 9, segítőkész, kedves, ismerkedő, nem tartom magam butának😅

Külső: max 3-4-et adok csak, mert az alakom nem tetszik, viszont arcommal meg vagyok elégedve😅

16/l

2020. jún. 18. 12:59
 12/15 anonim ***** válasza:
Mindkettő 7. 33n
2020. jún. 18. 20:11
 13/15 anonim válasza:
Én miért lettem lepontozva? (A 9es vagyok)
2020. jún. 18. 20:25
 14/15 anonim ***** válasza:

Ezen én is elgondolkoztam te miért lettél lepontozva🤔 (9, 13-as)

Én azért adtam neked egy ✅ 😂😊

2020. jún. 18. 20:29
 15/15 anonim ***** válasza:

10-est adtam, mert magamhoz képest úgy érzem, kihoztam a maximumot. Nincs olyan testrészem vagy belső tulajdonságom, amit megváltoztatnék, és szerintem ez a teljes elégedettség jelenti a 10-est, nem pedig az, ha minden porcikája az embernek hibátlan. Genetikailag nem tökéletes az orrom például, de illik az arcomhoz és idővel megszerettem, mivel az én részem, semmiképp sem kérnék másmilyet, akkor sem ha holnap már úgy ébredhetnék reggel.

Viszont ez nem jelenti azt, ne akarnék még tudásban, képességekben fejlődni.

2020. jún. 19. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!