Akkor is teherbe lehet esni ha csak elöváladék jut be? És a hüvelytabletta ezt mennyir etudja kivédeni ha betartottunk mident?
Figyelt kérdés
2010. dec. 28. 10:14
1/3 A kérdező kommentje:
ha érzem a menstruácio jeleit mert érzékenyebb a mellem és kijött a menses jelzö pattanásom..a terhes teszt negatív lett!akkor terhes lehetek?
2010. dec. 28. 10:32
2/3 anonim válasza:
Ha az aktus után már eltelt legalább két hét, és a teszt negatív, akkor eléggé valószínűtlen a terhesség.
Az előváladéktól teherbe lehet esni, de a hüvelytablettának azért annyi spermiummal el kellene bánnia. Persze semmi sem 100%.
Mindenesetre csak megszakítással javaslom továbbra is ezt a fogamzásgátló módszert, mert anélkül elég gyenge.
Szerintem ne aggódj.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm, én is így gondolom. ccsak furcsa hisz nekem eddig rendszeresen megjött, nem késett most meg! így van a teszt negatív és a fiu elötte vette ki joval hisz utánna a kezemmel csináltam és ugy ment el.Én is így gondolom hisz azért lett kifejlesztve h hasson!az unoka tesom is hasznnálja már elég régota benne a barátja elmegy és még is meg jön neki!
sztem vmi bezavarhatja.
2010. dec. 28. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!