Gynoflor hüvelytabletta használata mellett lehet szexuális életet élni?
Figyelt kérdés
A hüvelyi fertőzések megelőzésére kaptam ugyanis most múlt el hosszú kezelés után egy kisebb problémám.6 db tabletta,vasárnap kell elhasználnom az utolsót. Pénteken,szombaton élhetek nemi életet vagy károsítaná az óvszer anyagát?Köszönöm a válaszokat!2011. júl. 7. 13:04
1/7 anonim válasza:
Szerintem élhetsz nemi életet, ha téged nem zavar, hogy azért kúpdarabok lesznek majd...
2/7 anonim válasza:
Szerintem használd el a kúpokat,és aztán élj nemi életet.
3/7 anonim válasza:
Nem lehet! Amíg a fertőzés nem szűnik meg, addig megfertőzheted a párodat, aki tünet mentes lesz ugyan, de visszafertőz!
4/7 A kérdező kommentje:
Valamit félreolvastatok,már nincs fertőzésem!Csak a megelőzés végett kaptam a tablettát.
2011. júl. 8. 16:47
5/7 anonim válasza:
szerintem élhetsz, én legalábbis azért kaptam mert szárazságot érzek mikor a párommal vagyok, bár nekem hetente kell 2x használnom
6/7 anonim válasza:
nekem túlzott folyás miatt írták fel, de azt mondták, hogy 1 hétig nincs nemi élet... úgyhogy nem tudom, lehet probléma-függő :/
7/7 anonim válasza:
Nekem ugyan ezt írta fel a nődoki és mondta, hogy lehet közben szexelni, ha tudunk (ha nem fáj)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!