Mennyire tartod magad "jó" nőnek?
Kedves Lányok/Nők!
Hány pontot adnátok magatoknak, a külső és belső tulajdonságaitokat is figyelembe véve?
Kommentben, kérlek írjátok le a korotokat, azt hogy hány pontot adtatok és hogy miért adtatok annyi pontot magatoknak, amennyit!
8 pontot adtam: 9-et belsőre és 7-et külsőre. Belsőre azért adtam ennyit, mert intelligensnek, kedvesnek, viccesnek, segítőkésznek, pozitív kisugárzásúnak tartom magam. A külső pedig azért 7, mert sok olyan dolog van, amivel nem vagyok megelégedve.
20/L
7-et adtam.
6 a külsőmre, 8 a belsőmre. A 6-ot mert nem szeretem az alakomat igazán, és smink nélkül a fejem is elég ronda. De a hajamat szeretem, meg a stílusomat is sokan dicsérik:)
A 8-ast pedig mert, habár nem vagyok társasági és/vagy vicces ember (vagy legalábbis kevés emberrel egyezik a humorom), egy elég motiváló személynek tartom magamat, empatikus vagyok, próbálom a jót, pozitivitást sugározni mások felé és butának sem gondolom magamat... (:
Külsőmre 8 pontot adok, mert mondhatni jó alakom van, annyi, hogy talán a mellem lehetne kicsit nagyobb és a hajam szebb( genetikailag nincs jó hajam).
Belsőre 8 pontot adnék, mert nem mindig vagyok nyitott, inkább zárkózott vagyok, és gyakran vagyok türelmetlen. Úgy gondolom ez a két tulajdonság ami nem jó bennem.
Külső 6-8
(rosszabb-jobb napokon)
Belső 3😅
Belsőre olyan 5 körül mert kicsit buta vagyok,naív, nem olyan megnyerő a személyiségem
Külsőre 8at,mert nem mondom hogy mindenkinek tetszek,de magamnak igen,a külsőm nagy részét én "csinálom" olyanra amilyen(haj,ruhák,testalkat)
Én 6ot adtam.
A külsöm jó pár ember szerint szép, de azert van benne kivetni való bőven.
A személyiségemmel nem lenne bajom, többen mondták már, hogy aranyos és intelligens vagyok.
Viszont kicsit nehézkesen kommunikálok, főleg az ismerkedések kezdetén, szóval erre se tudnék több pontot adni.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!