Csajok melyik testrészetekre vagytok igazán büszkék?
Figyelt kérdés
Melyiken változtatnátok? Milyen alkatúak vagytok?2020. jún. 6. 15:59
31/54 anonim válasza:
Semmimre. Olyan, amilyen. Megszoktam, elfogadtam. Összességében nem rossz, de külön külön nem tetszik semmi.
32/54 anonim válasza:
Legjobban a fenekemre de a hajamra és a körmeimre is mert szép erősek.
33/54 anonim válasza:
Az alakommal, vékony törékeny de picit formás is. Az arcommal is nagyjából rendben vagyok, még a hajamat szeretem,hosszú szőke
35/54 anonim válasza:
A formás lábujjaim, a hófehér bőröm (igen, imádom, és semmi pénzért nem szoliznék), a szabályos fogsorom és fehér fogaim, a szemeim, és a fenekem.
37/54 anonim válasza:
Fenekem, bár sokszor azért zavar, hogy ennyire formás. Mindig van egy-két debil, aki odaszólogat...🤦🤷🙄
És a szám, mert szerintem szép, telt. Minden más testrészemet csak elfogadtam. A melleim lehetnének csak egy picit nagyobbak.
38/54 anonim válasza:
Nekem van a legszebb mellem, igaz hogy nem volt olcsó… 🙂
40/54 anonim válasza:
Őszintén? Semmimre. Én vékony alkatú vagyok, hosszú lábakkal. 173 cm/67kg (nem látszik).Van kis pocakom, szilikon cicim van, de nem tetszik, nem nagyok egyáltalán...Hajam most barna melírozott de nem tudom eldönteni milyen hajszín lenne a legideálisabb számomra...Lassan nő, pedig törődöm vele.. Lábújjaim csúnyák, arcom nem tökéletes de nem is akarom hogy az legyen(mitesszeres, pattik is előjönnek néha)...tehát... fenekemmel nem lenne gond, de nem egyforma, egyiken nagy bemélyesedés van, fogalmam sincs mi lehet az, nyàron látszik is ha olyan nadrágbam vagyok. Szemem zöldes, van benne kék és sárga. Semmire nem vagyok büszke, nem tudom elfogadni magam soha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!