Csajok melyik testrészetekre vagytok igazán büszkék?
Figyelt kérdés
Melyiken változtatnátok? Milyen alkatúak vagytok?2020. jún. 6. 15:59
21/54 anonim válasza:
Már engem is megtalált néhány, és fel vannak háborodva, hogy minek válaszolok a kérdésre, ha utána nem küldök képet.
22/54 anonim válasza:
21:07-es vagyok.
Nem, én eddig szerencsés vagyok, hiszen egyet sem kaptam. :)
23/54 anonim válasza:
Valaki igen tudja nyomatni a lepontozást...
24/54 Metionin válasza:
A hajamra, a hátamra és a lábaimra. Amúgy mindennel elégedett vagyok, vékony de izmos alakom van, csak ami genetikailag eleve így volt, arra nem érzem indokoltnak büszkének lennem. Volt viszont régebben egy ronda balesetem ami után nem mozoghattam, 2 évig mankóztam és gerincmerevítő fűző tartott össze. Na a fűző alatt teljesen elsorvadtak a hátizmaim és a lábaim se voltak olyan szép tónusosak mint annak idején, úgyhogy keményen kellett rá edzenem, hogy újra jók legyenek. Mostmár jobbak, mint régen :D A hajam meg azért került a felsorolásba mert hosszú és egészséges pedig színesre festem.
25/54 anonim válasza:
A combomra (combfeszitomre). Nem hiszem, hogy lehetnek olyanra buszke, amiert nem en "dolgoztam" meg (pl arra, hogy macskaszor puhasagu a hajam)...
27/54 anonim válasza:
A hasamra és a fenekemre, mert ezekért megdolgoztam.
29/54 anonim válasza:
A vádlimra.
A sok terheléstől úgy néz ki mint egy pankrátornak. Nem nőies, de imádom ott a sok izmomat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!