Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők! Ti melyik testres...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feri981 kérdése:

Lányok, nők! Ti melyik testreszetekkel nem vagytok kibekulve? Akár képet, és a hozzá tartozo valaszokat, vagy csak a sima sztorit is szívesen elolvasnam!

Figyelt kérdés
2019. dec. 8. 20:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindennel elégedett vagyok nagyjából, ha valamit mégis ki kéne emelni akkor az a fenekem.
2019. dec. 8. 20:38
 2/7 anonim ***** válasza:
77%

Nincs olyan, amivel ne lennék kibékülve. N

Felnőtt nők szerintem elfogadják magukat.

2019. dec. 8. 20:40
 3/7 anonim ***** válasza:
30%

Mindennel elégedett vagyok

19/l

2019. dec. 8. 20:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja,persze leírni könnyű, mikor meg le kell vetkőzni, világosba, akkor meg jaaj nem megy,mert szégyenlősek vagyunk! Na ennyit erről....
2019. dec. 8. 21:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A fenekemmel, meg a csípőmmel. Utálom h széles a csípőm, és ha egy kicsit nem figyelek oda akkor azonnal rá mennek a plusz kilók.
2019. dec. 8. 21:19
 6/7 anonim ***** válasza:
52%
Egy igazi felnőtt, érett Nő tudja hogy nem tökéletes, de pont lesz.ja, tisztában van az előnyeivel, hátrányaival, elfogadja saját magát, akinek meg nem tetszik az húzhat arrébb.
2019. dec. 8. 21:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát akkor te nagyon kislányokat fogtál ki.

2019. dec. 8. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!