Csak szerintem gyönyörűek az arab nők? Főleg a libanoniak.
Szép szép, de otthonra nem kéne.
Monica Bellucci is ugyan igy nézett ki fiatalkorában.
Smink meg a fiatalság mindenkint jól mutat.
Nem értek veled egyett. Monica Belucci a mai napig gyönyörű nő, aki nem így gondolja az vagy vak vagy borzalmas ízlése van...
Kicsit uncsi már ez a ki sminkel meg ki nem meg naturalba nyomjuk, mi nők... Hanyagoljuk már ezt a baromságot. Egy szép nőnek ez csak segítség, hogy ki emelje gyönyörű vonásait. Fiatalság... Hmmm... Aki szép idősen is gyönyörű. Na, pont Monica Belucci egy ilyen nő. Nem fog rajta az idő. 😉
Én nem azt írtam, hogy Monica most nem szép...
Nem tudom honnan vetted ezt.
Nekem a válaszaidból elsősorban az tűnik fel, hogy valami önértékelési bajod lehet lányként ha ennyire úgymond ráizgultál szépségkiralynőkre és más nemzetiségű/etnikumú nőkre.
Ami szép az szép, de az ilyen szintű rajongások szerintem túlzóak.
Ismerek nőket, akik tizen- huszonévesen gyönyörüek voltak aztán egy idő után rájuk se ismersz, ezeknek több oka van. Az egyik ilyen a genetika, a másik a lustaság, a harmadik egy pocsék életút....és a többi.
Aztán megvan ugyanez visszafele.
Ezek a színésznők, midellek..stbik igazából annyit keresnek, hogy ráérnek azzal foglalkozni, hogy 50 évesen is 20nak nézzenek ki.
Ellenben ha gyárban dolgoznának 12 órában, rákos családtagot meg 5 gyereket gondoznának már nem ilyen szürreális szépségűek lennének és pláne nem 30 fölött.
Az a foglalkozásuk, hogy szépek. Mindenkinek kell egy hobbi.
“ Nekem a válaszaidból elsősorban az tűnik fel, hogy valami önértékelési bajod lehet lányként ha ennyire úgymond ráizgultál szépségkiralynőkre és más nemzetiségű/etnikumú nőkre.”
Nincsenek önértékelési problémáim, megnyugodhatsz. Nem izgultam rájuk 😂 nem vagyok leszbikus. fhuj.
“ Ellenben ha gyárban dolgoznának 12 órában, rákos családtagot meg 5 gyereket gondoznának már nem ilyen szürreális szépségűek lennének és pláne nem 30 fölött.
Az a foglalkozásuk, hogy szépek. Mindenkinek kell egy hobbi.”
Mindenkinek saját élete kovácsa!
Megéri a szépség! minek 5 gyereket szülni, dolgozni gyárba, hajtani, mint az állat? A szépségednek utána semmi nyoma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!