Mikor szünik màr meg ez a fajta”divat”?
Figyelt kérdés
Èn csak “arabb*zik”nak hívom öket.Tudjàtok ezek a 20-30 èves “fiúkàk”akik a borostàt borotvàval körīvesre vàgjàk meg a nyakuknàl is leszedik mellè a belött sèró ès akkor ö a raj(nem mellessleg ezt legibkàbb a C tipusú etnikai csoportnàl figyeltem meg tisztelet a kivètelnek szigorúan!)szerintem valami förtelmesen nèznek ki,mellè az a rèpagatya vagy nem is tudom minek hívjam 🤮
Mi manapsàg ez a nagy arab stilus majmolàsa?
2019. júl. 14. 22:19
1/2 anonim válasza:
en sem vagyok odaig erte, de szerintem vannak akik tudjak viselni, es szerintem a romaknak egesz jol all. vannak kreativ “alkotasok” meg persze vannak amik eleg homisan neznek ki... ha ilyen atmenetesre van nyirva a haj szerintem kifejezetten jol tud kinezni. viszont ami mar tulzas mikor a szemoldokukbe csikot nyirnak. szerintem inkabb ez, minthogy valaki honapokig nem megy fodraszhoz, meg sem borotvalja magat. legalabb ok apoltak es torodnek magukkal meg ha ez neked nem is tetszik...
2/2 anonim válasza:
Igen ez egy undorító stílus olyan mintha fílccel lenne megrajzolva.
A szakáll nyaknál való leborotválásának megaztán nem tudom mi az értelme.
Ami még idegesít az a belőtt séró mellé a hosszú igénytelen kezeletlen Kossuth szakáll, az valami gyalázatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!