Tavasz bőrtípusba tartozó embernek ez a fajta kék jó pulóverszín?
Eközött a kék között:
Red:56
Green:75
Blue:182
Körülbelül ilyen színű az új pulcsim. Eközött és az ugyanolyan szabású élénk piros között vacilláltam.
Kicsit ilyen fényes anyag; de amúgy ilyen pamut, és nagyon ízléses.
A piros kb
R:248
G:3
B:2
Valami ehhez hasonló színű volt.
Szal eközött a két szín között vacilláltam, mind a kettő nagyon tetszett felvevetlenül, meg magamon is:)
A netes írások alapján egyértelműen a tavasz-típusba soroltam magam. :)
Egyébként van egy pici ilyen barackos fénye a bőrömnek, sötétbarna a hajam, zöldesbarna a szemem.
Szóval jó ez a fajta kék szín ilyen embernek?:) Nagyon tetszik mindkét pulcsi, végül a kéket hoztam el:) De a piros is nagyon cool:)
*Vagy esetleg mindegy?:)
Egyébként volt még egy ilyen égkék darab, azt nem éreztem annyira magaménak azt a színárnyalatot:) Tehát egyértelműen a kicsit sötétebb, ilyen kicsit fakóbb sötétkék, és az élettelteli piros között vacilláltam:)
Mármint, égkék alatt kb ezt értem; amelyiket elvetettem, amelyiken még nem is filóztam, hogy legyen-e esetlegesen ez:
r:35
g:168
b:248
Találtam egy cikket, ami szerint a tavasznak mind a kettő jó:D
A tavasz típusnak a piros élénk árnyalatai nagyon jól állnak
Szintén a tavasz típusnak ajánljuk a marinkék és az égkék színeket
:D:D
Itt írja:)
Tehát jól éreztem én, hogy mind a kettő jó lesz nekem:):)
Mondjuk itt picit máshogy írja le a csoportokat; mint az előbbi két cikknél, amit néztem; de megnéztem a példákat is, szóval egyértelműen tavasz vagyok:)
Szia!
Az általad linkelt színek, mind jól állnak a tavasz típusú embereknek.
Nekem az első kék jobban tetszett, de az ég kék sem rossz, bár szerintem az már súrolja a türkiz határát.
A linkelt piros felső is szép, bár biztosan csini leszel a új kék felsődben. :)
Továbbá: a kék, és a piros szín is tud élettel telíteni.
Ha a szemed is kék, akkor a kék pulcsi - ing - felső visszatükröződve rá, kiemeli a színét. :)
Ha karikás lenne a szemed, azt ne a pulcsit színétől várd, hogy elfedi, hanem erre keress házi / DIY helyreállító módokat.
Pl ezt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!