Csak szerintem gyönyörűek az arab nők? Főleg a libanoniak.
Az arab nők között is van kevésbé szép meg nagyon szép, illetve az arab nők is nagyon sokfélék és színesek.
Nem akarok senkit elkeseríteni, mert tényleg nagyon sokféle szép arab nő van, de Libanon pont a kiváló ár-érték arányú plasztikai beavatkozások kánaánja :D Bár Libanon valóban híres a szép nőiről - egyébként a férfiak is jóképűek összességében, szerintem - a hatmilliós országban évente 1,5 millió plasztikai műtétet végeznek el. És ebbe beletartozik az is, hogy nagyon sokan külföldről mennek (a szíriai háború előtt a vendégek majd' 40%-a!), mert tudják, hogy ók a sebészek és viszonylag olcsó (nekem van dubaji ismerősöm, aki Libanonba ment át plasztikáztatni pl.).
Az első válaszolónak:
Ő pl egy libanoni szépségkirálynő (2004) [link]
Elképesztően gyönyörű!
Libanoni színésznő:
Akkor ott a híres jogász Amal Alamuddin George Clooney felesége. Ő is gyönyörű nő.
De hogy ne csak híres emberekből induljak ki van egy ismerősöm ő félig magyar félig libanoni, gyönyörű. 😊
Igeeen a libanoni férfiakról ne is beszéljünk @urvára jóképűk.
😍 Gyengéim.
Lány vagyok! De Palvin Barbi nekem sosem volt egy nagy szám semmi érdekes a magassága miatt szerencsés általában a magas lányoknak nagyon jó kisugárzásuk van.
Nekem sokkal inkább szebbek az egzotikus arcú nők, mint akiket linkeltem is. Meg a spanyol nők! 😍😊
A foglalkozásától tekintsünk el :D
Ez meg a másik kedvencem: [link]
Természetes szépség, és annál szerintem nincs jobb. Ha valakinek rengeteg vakolat kell az már valahol nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!