Vastag kopasz vagy vékony szőrös?
Szóval lányok neketek mlyen pasik tetszenek?
Vagy a külső,mint ahogy halani és olavasni lehet állítólag nem is oylan fontos?
Inkább vagytok együtt,jártok egy pocakos,de szőrtelenített vagy alig szőrös pasival-has,mellkas,kar,fenék,láb,stb-
vagy inkább egy vékonyabb,kockahasú ám,de szőrösebb férfit választanátok ?
Melyik típus a vonzóbb?
Vagy ti mennyire csináltok kérdéset,mekkora ügyet csináltok a férfi testszőrzetből ?
Egyik se:) Legyen ápolt.Ebbe beletartozik a szőrtelenítés is.(persze nem kell tetőtől talpig)
Én azt szeretem, ha egy pasinak természetes alakja van.Értem ezalatt, hogy ne legyen kövér,viszont ne járjon el gyúrni sem.Ja, és egy kicsi pocak még belefér;)
Mackós szőrös pasi, vagy soványabb szőrös pasi, hosszú haj.
És NEM KELL borotválkozni, attól nem lesz igényes, se ápolt, ha akarja megteszi, ha nem nem, ez nem kutya kötelesség!
ma 13:10
Miért gondolod,hogyha valaki szőrös az már nem ápolt??
Ismerek olyan nőket és férfiakat akik állandóan csupaszak,és olyan büdösek,hogy nem lehet egy szobában maradni velük..Azért mert valaki szőrös az nem biztos hogy ápolatlan...A páromnak is van egy kis szőrzete,de nagyon elegáns és ápolt ember...
Már fe kéne fogni az embereknek,hogy az ápoltság nem onnan indul,hogy csupaszra borotválom a seggem vagy sem....
Mackós,szőrös pasas...
A hideg kirázna ha egy pasas szőrtelen lenne...Egy férfi szőrösen néz ki jól..Ne legyen egy gorilla,de hogy csupasz mint egy béka?
Ha csak ez a kettő lehetőség van,akkor a 2.,vékonyabb,kockahasú,de szőrös.Nem zavar a szőr,amíg ápolt,de én nem szeretem a kövér,pocakos pasikat,a szőrteleneket még inkább nem.Egy férfi legyen szőrös,persze ne dzsungel módon:)Láb,has,mellkas,hónalj,kar engem egyáltalán nem zavar,de ha már a háta is az,akkor szerintem esztétikusabb ha le van gyantázva.Testalkatilag az izmos,magas férfiak tetszenek,ha van egy pici poci,az nem zavar,sőt,de ne legyen kövér:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!