A vékony vagy a vastag száj tetszik? Nem szilikonszájra, hanem természetesre gondolok.
Ugyan kérlek én még soha nem láttam szép szilikonos ajkakat...vagy elcseszik vagy egyszerűen csak ronda, mert lefittyedt vagy kifordul...
Van akinek az alsóajkát nagyobbra töltették...hát be is pereltem volna azt a dokit aki így elcseszi a számat...
A telt ajkak szebbek, de van akinek nagyon telt az ajka és körvonala egyáltalán nincs...inkább ne legyen olyan telt, de szabájos formája legyen...
Nekem vékony szám van :( akkor az enyém nem sexy? :O mert szép normális alakja van csak nem olyan telt, mint amit sexynek tartotok.Amúúgy szerintem is sexybb a telt...xD
Ezért szájfényezem hogy nagyobbnak tünjön.
A TERMÉSZETES vastag száj a legjobb.Imádok olyannal csókolózni.:P Smároltam már vékony és vastag szájjal is,de egyértelmű,hogy a vastag sokkal finomabb volt.:P
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!