Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A vékony vagy a vastag száj...

A vékony vagy a vastag száj tetszik? Nem szilikonszájra, hanem természetesre gondolok.

Figyelt kérdés
2009. máj. 7. 18:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
A szilikon száj, természetesen ha valakibe szorult egy kis normalitás, akkor nem találja szépnek. Mikor meglátok egy ilyet, akkor egyből Donald kacsára asszociálok. Neki volt hasonló formájú a csőre, bár neki jól áll. Mindenképpen a természetes ajak a szép. Viszont egy vastagabb száj érzékibbnek tünteti fel a viselőjét. Szerintem erotikusabb ha valakinek telt ajkai vannak. A papírvékony forma csak a férfiakon mutat jól.
2009. máj. 7. 19:04
 2/11 anonim ***** válasza:
12%
kedves első válaszoló,nekem szilikonos a szám,és egyátalán nem kacsa.elég nagy baj,ha egy dologról máris a rossz jut eszedbe.
2009. máj. 7. 19:05
 3/11 anonim ***** válasza:
82%

Ugyan kérlek én még soha nem láttam szép szilikonos ajkakat...vagy elcseszik vagy egyszerűen csak ronda, mert lefittyedt vagy kifordul...

Van akinek az alsóajkát nagyobbra töltették...hát be is pereltem volna azt a dokit aki így elcseszi a számat...

A telt ajkak szebbek, de van akinek nagyon telt az ajka és körvonala egyáltalán nincs...inkább ne legyen olyan telt, de szabájos formája legyen...

2009. máj. 7. 19:21
 4/11 anonim ***** válasza:
46%
Ilyen sok szilikonos lány megfordul a köreidben?Az más ha képen látod mert ott direkt csücsörit mindegyik...a másik meg az hogy nagyon sok olyan van,hogy meg sem mondod hogy fel van töltve.
2009. máj. 7. 19:24
 5/11 anonim ***** válasza:
82%
nekem a kettő közötti..ha választani kell, akkor inkább a vastag.
2009. máj. 7. 19:25
 6/11 anonim ***** válasza:
86%
Nekem a teltebb tetszik jobban.
2009. máj. 7. 19:58
 7/11 anonim ***** válasza:
84%
szerintem is a teltebb szebb
2009. máj. 7. 20:13
 8/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! huhh nem akartam ilyen szilikonos száj vitát:D nekem is a teltebb tetszik jobban!persze a természetes..
2009. máj. 7. 20:58
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem vékony szám van :( akkor az enyém nem sexy? :O mert szép normális alakja van csak nem olyan telt, mint amit sexynek tartotok.Amúúgy szerintem is sexybb a telt...xD

Ezért szájfényezem hogy nagyobbnak tünjön.

2009. máj. 8. 08:42
 10/11 anonim ***** válasza:
73%

A TERMÉSZETES vastag száj a legjobb.Imádok olyannal csókolózni.:P Smároltam már vékony és vastag szájjal is,de egyértelmű,hogy a vastag sokkal finomabb volt.:P

19/L

2010. júl. 2. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!