Szerintetek le kellene fogynom, vagy jó így az alakom? (kép lent)
A szülei azt mondják, fogyjak le, a barátaim meg azt, hogy jól vagyok így. Akkor most mit csináljak? Túl telt vagyok, vagy ez még tűrhető?
És egy 10-es skálán hányast adnál?
Hohó! Nem tudjuk milyen hosszúak a lábaid. Ez lehet jó is, lehet nagyon rossz is.
Így nem lehet pontozni.
Nem értem miért mondják, hogy fogynod kell... Jó alakod van. Nőies. 10/8
20L
11:13
38kg vagy?:OOOXDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
11:13
Pedig pont hogy azzal vagyok elégedett, hogy a bőröm feszes, és nem löttyentek azok a plusz kilók rajtam, de ez nadrágba és ebben a blúzban egyáltalán nem látszik. Ez a kép egy eléggé esős és szeles napon készült, ezért volt nyárközepén rajtam hosszúszárú farmer. Amúgy nem tudom mennyi a súlyod, de van egy nálamnál két három centivel magasabb osztálytársnőm, és ő is 38 kiló, és olyan mint egy anorexiás. Ezt most nem bántásként írtam, de nehogy már 38 kilóról fogyni kezdjél, az már nem egészséges, szerintem. Persze az is lehet, hogy csak elírtad, és 47 vagy.
Csak amiatt tűnik vastagnak a combod mert derékban vékony vagy- ahhoz képest széles csak a csípőd és erősebb a combod.
Fogyni semmiképp.
Formáld a külső combod, én szintén ott voltam vastagabb de 2 hónapja használom a Leg Magicet és sokkal jobb a mostani állapot.
Mindenféleképpen sportolj. Az túlzás hogy fogynod kéne bár én személyem szerintem azt modnanám mert szerintem nincs olyan jó alakod. De van aki a kicsit teltebb lányokat szereti. És ez még az a kategória.
Csak azt nem szeretem amikor a kövér lányokra is azt mondják hogy kicsit telt mert szerintem az már az egészségére is káros az illetőnek. szív érrendszer stb...
Te nem ez a kategóri vagy. Azonban senkinek sem árt egy kis sport meg némi diéta vagy pár hetes kólamegvonás és egyebek.
Remélem nem voltam bántó. csak jó szándélból írtam midnent.
all the best.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!