Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Sovány nőnek is lehet jó segge?

Sovány nőnek is lehet jó segge?

Figyelt kérdés

50 kg vagyok, és nagyon lapos a fenekem. Elkezdtem edzeni rá,inni a fehérjeport, de mindenki azt mondja híznom is Kéne. Akkor viszont inkább elviselem a lapos fenekem...

168 cm vagyok,20 éves

Szerintetek lehetséges súlytartással kerek fenék/hogyan?

2020. máj. 13. 08:52
 1/9 anonim ***** válasza:
29%
Ilyen adatokkal vékony maradsz, akármit csinálsz, de mindenkinek más jön be. Biztos lesz olyan, akinek épp a te feneked tetszik meg. Hogy ez elég-e egy stabil kapcsolathoz, az már más kérdés.
2020. máj. 13. 08:57
 2/9 anonim ***** válasza:
36%

Általában az férfiak vagy segg vagy mellpártiak. Ha neked jó a melled vékonyságod ellenére, akkor kapsz olyan pasit aki inkább arra gerjed.

Egyébként nekem tavaly volt egy elég sovány ismerősöm, akinek kb semmi segge nem volt. Majd a fogamzásgátló szedése után 10 kilót hízott és lett segge. De nem ízléstelenül lett kövér (mármint nem is kövér amúgy így se), hanem egyszerűen jól oszlott meg neki. Mellre és seggre.

A többi ismerősöm aki vékony... belegondolva nem igazán büszkélkedik popóval.

2020. máj. 13. 08:59
 3/9 anonim ***** válasza:
92%

Nem kell híznod. A fenék formája nem attól függ, hogy vékony vagy normál vagy husibb vagy.

Van vékony ismerősöm, akinek szép formás, kerek a feneke. És van, akinek meg tök lapos.

A túlsúlyosaknak meg általában nem formás a fenekünk, hanem szétfolyik.

A torna jó ötlet. Nem kell fehérjepor. Egyél normálisan.

2020. máj. 13. 09:04
 4/9 anonim ***** válasza:
18%

Anonim te amúgy élvezed hogy mindenhova egymás után 5 kommentet írsz?

Unalmas nagyon.

Kérdező te meg ha jó "segget" akarsz akkor kezdj el hízni és edzeni rá keményen.

2020. máj. 13. 10:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

OFF:

4-es:

"anonim" azt jelenti, hogy nem fedi fel a felhasználójának a nevét.

Itt az összes eddigi hozzászóló más és más ember volt, csak az oldal ezentúl úgy jelöli, hogy nincs felhasználónév felfedve, hogy "anonim".

Illetve azt se lássuk hány %-os, hogy betájoljuk ki lehet, hanem szimplán az "anonim" melletti pipáknál tudhatjuk mennyire megbízható.

2020. máj. 13. 10:25
 6/9 anonim ***** válasza:
68%
Akkor bocsi. Mekkora egy szar lett már.
2020. máj. 13. 10:28
 7/9 anonim ***** válasza:
79%

van, akinek siman formas, es nem kell (sokat) dolgoznia erte, de az 1:10000000

egy jo segghez meg izom kell, es nemi zsirreteg sem art

ha kezdo vagy, akkor ossze-vissza zabalassal is lehet valamennnyit formalni, de ott a lenyeg, hogy csak valamennyit, es nem sokaig mukodik ez az opcio

tehat, ha kezdo vagy, akar az otthoni sajat testsulyos guggolasoktol meg hatrarugasoktol is lesz valamicske, de hosszabbtavon ne vard el, hogy igy lesz igazi csapkodnivalo fitneszsegged, de errol meg tudsz olvasni mashol is

2020. máj. 13. 11:47
 8/9 anonim ***** válasza:
49%

Én is vékony vagyok, de jó a fenekem. Nem nagy, de kemény és kerek és szerintem az a lényeg. Hiába van valakinek hatalmas popsija akkor, ha leveszi a farmert és elfolyik :DDD

Tornázz rá keményen és ha nem is lesz nagy, a tónusosságát tuti megadja:)

2020. máj. 14. 15:45
 9/9 anonim válasza:
100%
168 centi vagyok 48 kiló és igen lehet nagyon szép feneked.Nekem is az van pedig nagyon vékony vagyok nem csak kerek hanem testemhez képest viszonylag nagy is.Nekem alapból szép úgyhogy nem igazán edzem de sztem ha eszel akkor mindenféleképpen lehet szép feneked..Nem testsúlytol függ.
2020. máj. 15. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!