Milyenek ezek a cuccok? Lehetne suliba hordani?
Figyelt kérdés
Most váltok sulit, fontos az első benyomás. Azt szeretném, ha picit hóbortos, de megértő, segítőkész csajszinak látnának, és nem divatmajomnak. Szerintetek?
16L
2010. júl. 29. 01:38
1/10 anonim válasza:
Hát, a csizma meg a naci még okés, de a többi elég ronda.
2/10 anonim válasza:
a kabát nem tetszik, a karkötő meg érdekes én nem hordanám azt sem de a többi jó
3/10 anonim válasza:
Bocs, de egy ruha alapján hogy állapítod meg valakiröl, hogy segítökész és megértö?
4/10 anonim válasza:
Nekem a karkötők nagyon tetszenek, a nadrág elmegy. A többiről nekem éppen egy beképzelt lány jut eszembe.
5/10 anonim válasza:
Hordd azt, amit mindig is szoktál. magadat add
6/10 anonim válasza:
Igy pont egy divatmajomnak fognak nézni. Márha észrevesznek, mert tök jól beleolvadsz a tömegbe... A karkötöket kivéve, meg talán a kabátot(az erős minta miatt) tuti divatmajomnak néznek. :)
7/10 anonim válasza:
A kabátot fel nem venném,nagyon csúnya.A karkötők meg nem mennek azokhoz a ruhákhoz,csizmához,gyűrűhöz amiket belinkeltél.Inkább öltözz úgy ahogy eddig,ne akarj valaki más bőrébe bújni.Legyél igényes és ápolt,kedves és barátságos,akkor tuti jó lesz az első benyomás.Sok szerencsét a sulihoz!
8/10 anonim válasza:
A télikabát szörnyű. A nadrág okés. A csizma elmegy - nem szeretem a lilát. A hátizsák okés, esetleg kitűzőkkel formáld a magad kedvére. A gyűrű, hát lila - nekem türkizben vagy fűzöldben jobban tetszene, de amúgy nincs vele gond. A karkötő zsírkirály! :)
9/10 anonim válasza:
szerintem ezek jó cuccok, csak mind különböző stlusú... szóval óriási baki lenne együtt hordani mondjuk a hátizsákot azzal a csinos nacival. :D nem kell divatmajomnak lenni és ezekben a cuccokban nem is lennél, csak figyelj oda, hogy mit mivel párosítasz...
pl egy ilyen összeállítást el tudnék képzelni
kicsit színesebb verzió:
bár való igaz, hogy egy iskolásnak a hátizsák a legjobb!!! :)
20/L
10/10 anonim válasza:
09:51 & kérdező: Egyikőtök ízléstelenebb, mint a másik. Nem tudom eldönteni, melyik összeállítás volt a legnevetségesebb.. de mindegyik borzalmas. Azt meg nem akarom elképzelni, hogy miket aggattok magatokra hétköznap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!