Melyik szépségkirálynőt látod szebbnek és miért?
Korinna nagyon szép csaj :)
Am mind kettő nagyon szép,de szerintem Korinna szebb :)
Nemhiába nyerte meg az Anna bált is :)
és volt szerencsém többször is látni őt,mert közel lakunk egymáshoz
tényleg szép :)
(utolsó voltam)
Igen tényleg szép csaj:)
Dayana,viszont világszépe versenyt is nyert:D
Szerintem Korinna nagyon szép,de a sima képen szebb,ott nincs agyonvakolva mint a koronás képen.
Dyana pedig egyszerűen undorító a koronás képen.
De amúgy nem csúnya!
Üdv!
Hát bocs,de kiváncsi vagyok,hogy te mennire vagy szép valószínűleg semmenyire akkor nem itt irigykednél lehet hogy neked nem tetszik,de ez a nő minden csak nem undorító fogadok ha lány vagy, sehol se vagy hozzá képest:D
Minden jót.
Az ízlésünk valóban nem egyenlő.. Lehet, hogy van rajta retus, de Jessica smink nélkül és retus nélkül is gyönyörű, míg Dayana retussal és sminkel is csúnya, akkor milyen lehet anélkül?
Meg mond már meg mi a szép azon a hatalmas fején, meg a lófogain, + akkora orra van mint egy néger csávónak.
Bocs de nekem erre nincs időm,sajnálom,hogy ilyen unalmas életed van. Minden jót :)
Erre nem tudok mit mondani,jessica csak szeretne olyan szép lenni,mint Dayana, bocs de a következő válaszod már nem olvasom nem leszek itthon ugyanis én nem egésznap a gép elött növesztem a p*csám,min te:D Pussz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!