Ti mit csináltok a szőrszálakkal?
Figyelt kérdés
Az állam tele van apró, pihe, egyátalán nem látványos szőrszálakkal. Ti ezt leszeditek vagy ott hagyjátok? Nem tudom elődönteni, hogy mit csináljak velük és esetleg ha egy férfi megsimítja az arcom akkor nem e taszitonak fogja találni.
Egyébként a hátam is tele van ilyen apró szőrszálakkal. Igazából azon is gondolkodtam, hogy ott is leszedném, de nem tudom mi lenne a helyes. Ti mit gondoltok?
2020. máj. 7. 10:15
1/3 Sunshinedoll válasza:
Pihéje mindenkinek van, teljesen normális. Pár erősebb szőrszál is előfordulhat, csipesszel ki lehet szedni pikk-pakk.
2/3 anonim válasza:
A TopShop forgalmaz arc-szőrtelenítőt, nekem bevált.
3/3 anonim válasza:
A pasiknak néha meglepő mértékben nem tűnik fel az ilyesmi, ha egyébként érdekled őket :) De ha téged nagyon zavar, legyantázhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!