Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti hogy csináltok magatokról...

Ti hogy csináltok magatokról képet?

Figyelt kérdés

Gondolom mindenki átesett már azon hogy egyszerűen magáról, vagy ha más csinál róla képet nem tetszik neki...

Szóval én is beleestem ebbe a dologba hogy egyszerűen saját magamról nem tudok olyan képet csinálni ami nekem tetszik és azt mondom hogy "igenis, ez egy jó kép lett!"

Sokan ugye csak telefonnal csinálnak, de egy csomó mindenki olyan szép képet tud magáról csinálni. Pl ezért nem is akarok felmenni tinderre, mert tudom hogy a képeken teljesen máshogy nézek ki mint élőben... ti hogy tanultátok meg vagy mai napig nem megy előnyös képet csinálni magatokról? Szerintem ez egy fontos kérdés mert ezt a korszakot éljük, mégha egyáltalán nem is olyan fontos mint amilyennek bemutatják de azért az ember saját magáról imádjon már képeket csinálni.. :) 21/F

2019. márc. 13. 04:04
 1/7 A kérdező kommentje:
Azt még hozzá tenném hogy pl nekem a mosolygás sem megy egyáltalán erőltetve csak egy kép miatt, ahogy sokan selfieznek akár fiúk/lányok..valahogy nekik nem látszik az hogy "erőltetett" mosoly lenne vagy nem tudom..
2019. márc. 13. 04:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem megy a mosolygás. Én általában akkor kapom elő a telefonomat, hogy képéket csináljak magamról, amikor épp úgy vagyok felöltözve, hogy "Na, most jó képeket lehetne csinálni!" vagy ha találok valami jó hátteret, esetleg amikor jó a megvilágítás. De mindezt csak Akkor, ha teljesen egyedül vagyok.

Próbálok valamilyen különleges képet csinálni, pl. utána megszerkesztem, hogy élénkebb színek legyenek, esetleg valamilyen árnyékolás.

Csinálhatod úgy is, hogy beállítod időzítőre a telefonodat/elindítod a videót, az hátlapi kamerával veszed magad (az általában jobb minőségű), és a telefonod mögé (tehát a képernyő elé) teszel egy tükröt, így látod magad. Kamera elé állsz, és "pózolsz". Ha videóval csináltad, akkor abból ki tudsz vágni jó képeket. (Én is szoktam így:D)

Remélem segítettem.

L

2019. márc. 13. 07:48
 3/7 anonim ***** válasza:
63%

Nemcsak telefon létezik. A hagyományos digitális fényképezőgépeknél van időzítő. Felteszed valahova, vagy ha van állványra, és annyiszor próbálkozol, ahányszor csak akarod.

A mosoly belülről fakad. Próbálj ki különböző pózokat, próbálj tükör előtt mosolyogni, gyakorolj. De ha eleve nem vagy boldog, kiegyensúlyozott, akkor soha nem fog sikerülni saját magadról egy normális kép.

Akár nézz meg egy-két vicces, vidám videót mielőtt lefotóznád magad. Hátha annak a hatása kitart addig, amíg ellősz magadról néhány fotót.

2019. márc. 13. 10:56
 4/7 Metionin ***** válasza:
Rendes fényképezőgéppel, 10 másodperces önkioldóval.
2019. márc. 13. 12:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) ezek hasznosak voltak mivel eddig ugye nem nagyon készítettem, vagy fektettem úgy hangsúlyt arra hogy magamról képeket csináljak, így nem is tudtam hogy kezdjem, és az első "sokk" mikor egyre gyakrabban próbáltam fotózni magam akkor döbbentem rá, hogy úristen én tényleg nem tudok magam számára elfogadható képet csinálni...
2019. márc. 13. 12:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Én telefonnal és fényképező el egyaránt szoktam csinálni magamról képet.Szerintem az a titka az egésznek,hogy kikell kísérletezni,hogy melyik a legjobb profilod.Egyszer szánj rá egy kis időt csinálj több képet és amire azt mondod,hogy ez tetszik az lesz a profilod.A mosolygas pedig nem mindenkinek “áll jól”képeken,pl Én sem szeretek max ha rúzs van rajtam.Szóval az elhanyagolható,attól mert nem mosolyogsz még a szemed mutathatja azt,hogy kedves vagy.🙂
2019. márc. 13. 20:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! csak erőszakból nem akarok és nem tudok mosolyogni meg látszik hogy "erőltetett" szóval azt elengedtem. :) Köszönöm a hasznos válaszokat!
2019. márc. 14. 06:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!