175 cm,65-ös derék,87-s csípő,82-es mell modellkedéshez sok? (57 kg)
fejezzétek má be ezeket a modelles kérdéseket -.-"
Méricskézitek mgatokat otthon azt felrakjátok ide a méreteiteket..
Ha nincs kisugárzásod és csúnyavagy régen veszett ügy.
már megint egy önjelölt modell?
legalább képet tennél már fel ha úgyis modell akarsz lenni. ilyen számokból semmi nem derül ki.
Sportos vagy? Lapos a hasad, feszes a bőröd, ez inkább számít... modell bármilyen mérettel lehetsz ha van benned valami.
persze kifutómodellnek sokszor még a 60 cm is sok... attól függ..
én is 175 centi vagyok de csak 51 kiló, és amennyire ismerem a szakmát még én is túlsúlyosnak számítanék...
szóval ez a derékméret és testsúly amit leírtál túl sok.
"civil" viszonylatban persze semmi baj veled, sőt!szép alakod lehet.ezt csak a modellszakma nehezen teljesíthető és vitatható elvárásai alapján mondom
20/L
Szia!
Az tény, hogy csupán számadatokból nem lehet sokat kihámozni, hiszen az arcodat, az alkatodat, a bőrödet, a járásodat, tartásodat így nem látjuk.
Persze, ahhoz, hogy kifutó modell legyél a fent felsoroltakat tudni, látni kell. 175 cm már éppen belefér a kifutó kategóriába, de van ahol erre is húzzák a szájukat. Azt írtad 6 éve sportolsz, na de mit? Az egyáltalán nem mindegy, mert ha pl. RSG-zel akkor biztos jó alakod lehet, és akkor nem számítanak a sám adatok, de ha pl. 6 éve vizilabdázol, vagy kézilabdázol akkor felejtsd ela modellkedést.
Ezek fontosak. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!