Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tényleg nem szexi vékonyabb...

Tényleg nem szexi vékonyabb nőnek lenni?

Figyelt kérdés

Terhesség után híztam egy keveset, 55kg voltam. Mellesleg 157 cm vagyok. Most megint visszafogytam a terhesség előtti testemre. 47-48 kg.. nem tudatosan fogytam vissza.Persze megint vékony lettem, melleim eltűntek a szoptatás abbahagyása után, terhesség előtti állapotra mentek vissza. Azóta mindenki azt hajtogatja,mennyire szarul nézek ki így, jobb voltam "ducibban" stb.

Egyébként van alakom, combjaim vékonyabbak lettek, hasam laposabb lett, fenekem is nagyobb viszonylag, bár nem akkora nyilván mint 55kg-osan...

Mondjum én jobbab érzem így magam, de ez a sok ember elbizonytalanít.

Szerintetek tényleg nem lehetek szexi ilyen súllyal?

2020. máj. 1. 00:25
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
62%

Ez sportos! Nem vékony... nőiesen formás az alakja meg a combja is.

Egy vékony akárkinek semmilye nincs, olyan mint a dagadt nők.

2020. máj. 1. 11:33
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
"Szerintetek tényleg nem lehetek szexi ilyen súllyal?" - persze, hogy lehetsz szexi, vekonyan is, de nem is a kilok szamitanak. Nagyobb sullyal is lehetsz skinny fat, vagy gyurodabol szabadult csaj.
2020. máj. 1. 11:33
 23/33 A kérdező kommentje:

Miért, egy sportos nem lehet "sportosan" vékony? Utsó előtti?

Vékony lányokon is láttam már nagy melleket, nagyobb popsit, nem értem a hozzászólásod...

2020. máj. 1. 12:08
 24/33 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm Mindenkinek! Akkor nem próbálom görcsösen felhízlalni magam, mert az sajnos most nem megy, de sporttal rá tudok segíteni. :)
2020. máj. 1. 12:21
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont, hogy a vékony alak tetszik. Kb, amit küldtél. Mondhatni nálam amúgy túl vékony sincs, nekem olyannyira bejönnek, csak nyilván legyen egészséges mellette. A nagy mell és fenék pedig valahogy nem tud vonzani. Nem tudom... olyan aránytalan vagy mű hatást kelt. Egy kisebb, formás viszont annál inkább. Amúgy meg egy kövérebb nőre írni/mondani, hogy fogyjon már le: öngyilkosság. Fordítva, hogy kenjetek már egy zsiroskenyeret, egyél már valamit, stb: szinte vicces... Valahogy a társadalmi megítélése más, úgy vannak az emberek, hogy leducizni a másikat nem szép dolog, vékonyra pedig nincs így. Így nyiltan kaphatják a vékonyak az irigyek és olyan emberek véleményét is, akiknek valóban a teltebb alak az esetük. Én látottak/hallottak alapján sajnos ezt tudom leszűrni, és érdekes mód: minden vékony lánynak van barátja (vagy nem ezen múlik), sok olyan ember van, akiknek hasonló az ízlése, mint nekem, vagy amit linkeltél. Férjednek mi tetszik és neked, ez számít leginkább! Irigyek és bunkó emberek mindig lesznek. Én határozottan pozitív dolognak tartom, hogy valaki szülés után foglalkozik magával. Nem 1 esetet tudok, kik közelében sincsenek régi formájukkal, akár hosszú évek után sem. Öregek egy másik műfaj 😂 Szóval szerintem igenis szexi!
2020. máj. 1. 12:33
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Tojd le amit mondanak, nehogy megbántódj, és oszd is ki őket, nem kellenek étkezési és súllyal kapcsolatos tanácsok tőlük. Szerintem bomba alakod lehet, nekem is hasonló paramétereim voltak mindig, érdekes, hogy aki kritizált, az valahogy soha nem a nálam csinosabb alkatúak közé tartozott,inkább rosszabbul nézett ki és nem is volt magával elégedett -> IRIGYSÉG miatt kritizálnak téged is. Komolyan, nehogy emiatt egy percig is szomorkodj.
2020. máj. 1. 13:24
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Akik leszólnak, azok a lusta disznók, akik beletörődtek abba, hogy hájasak és ezzel nyugtatgatják az egójukat. Vagy azok a férfiak, akik vékony nőt az életben nem kaphatnának meg. Nehogy rájuk hallgass.

Én 10 cm-vel magasabb vagyok nálad és ugyanígy 47-48 kg vagyok, mégsem “zörögnek a csontjaim”, pont jól nézek ki.

2020. máj. 1. 14:46
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Már ott gyanús a dolog, hogy a kövér anyósod és sógornőd mondja, higy hìzz. Csak az irigység beszél belőlük. Mivel olyan lusták (+igénytelenek?),hogy lefogyjanak inkább téged hìzlalnának fel, csak hogy kevésbé érezzék magukat szerencsétlenül a közeledben.
2020. máj. 1. 15:58
 29/33 A kérdező kommentje:
Az anyósom nem kövér, vékony ő is, de szülés után ő sokáig kövér volt. Tehát megküzdött azért,hogy vékony legyen. Egyébként hízós típus lenne, de mivel ételallergiája van sokmindenre, így nem tud sokmindent megenni
2020. máj. 1. 16:20
 30/33 A kérdező kommentje:

Hát irigyek vagy nem irigyek, nekem akkor is rosszul esik, én sem kötök bele a kinézetükbe :D

Egyébként anyósom is minden alkalommal elmondja milyen vékony vagy, 30kg sincs bennem... hát mondom tökjó,hogy mindig ezzel jön :D

de innentől kezdve nem érdekel, csak ne emlékeztessenek már arra,hogy így milyen "rossz" vagyok stb..

2020. máj. 1. 16:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!