Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tényleg nem szexi vékonyabb...

Tényleg nem szexi vékonyabb nőnek lenni?

Figyelt kérdés

Terhesség után híztam egy keveset, 55kg voltam. Mellesleg 157 cm vagyok. Most megint visszafogytam a terhesség előtti testemre. 47-48 kg.. nem tudatosan fogytam vissza.Persze megint vékony lettem, melleim eltűntek a szoptatás abbahagyása után, terhesség előtti állapotra mentek vissza. Azóta mindenki azt hajtogatja,mennyire szarul nézek ki így, jobb voltam "ducibban" stb.

Egyébként van alakom, combjaim vékonyabbak lettek, hasam laposabb lett, fenekem is nagyobb viszonylag, bár nem akkora nyilván mint 55kg-osan...

Mondjum én jobbab érzem így magam, de ez a sok ember elbizonytalanít.

Szerintetek tényleg nem lehetek szexi ilyen súllyal?

2020. máj. 1. 00:25
1 2 3 4
 1/33 anonim válasza:
88%

Ne hallgass rájuk,teljesen jó formában lehetsz.

Talán az irigység szól beléjük.

2020. máj. 1. 00:30
 2/33 anonim ***** válasza:
83%
Lehet szexi, de miért fontos? Nem elég, ha a párodnak tetszel?
2020. máj. 1. 00:31
 3/33 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint te jobban nézel ki ducin. De az is klehet, hogy csak udvariasságból mondják.

Kinek mi jön be. Van akinek a ducik jönnek be, van akinek a karcsú lányok.

De azért sokat számít az, hogy kinek mi áll jól.

Szerintem, az a legfontosabb, hogy magadnak tecc.

2020. máj. 1. 00:32
 4/33 A kérdező kommentje:

55kg-osan azt mondták rám,hogy "asszonyos" vagyok... Főleg anyósom. Most meg mindig azt mondja, milyen vékony lettem jajígyjajúgy stb..

Sógornőm is ezt mondta, meg lányunokatesóm is... Egyébként ők azért küzdenek a súlyukkal, de én sose mondtam rájuk,hogy de szarul nézel ki ducin... -.-

Férfiakban nem tudom mi lehet, talán nagyobb melleim voltak, de azt csak a tejcsi miatt. Most hiába hízom, akkor se lenne "szoptatós" méretű cicim

2020. máj. 1. 00:36
 5/33 A kérdező kommentje:
Azt mondták össze vagyok szakadva, mennyivel jobban néztem ki, most milyen vékony vagyok stb stb...
2020. máj. 1. 00:44
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
157 cm-hez 47-48 kg-mal még teljesen rendben vagy, épp' határeset. Átlagos vékony alkat, de sokkal többet már ne fogyj. Egy kis sport, fehérje és kalóriadúsabb étkezés? A sport amúgy is egészséges :)
2020. máj. 1. 00:45
 7/33 anonim válasza:
100%
Lehet csak furálják is, hogy vékony lettél újra, de én egyáltalán nem törödnék ilyennel hagyj mondják ha ők ezzel szeretnének törödni, de neked nem kell egyik füleden be a másikon ki
2020. máj. 1. 00:48
 8/33 anonim ***** válasza:
51%
Ízlés kérdése nekem a vékony testforma jön be, de legtöbb férfinek a nagy mell és formás fenék az ideál. Számomra a vékony testalak a szexi
2020. máj. 1. 00:49
 9/33 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyen alkat vagyok, de szélesebb a csipőm és picivel vastagabb a combom mivel nagyobb a fenekem is, de hasonló

2020. máj. 1. 00:51
 10/33 anonim ***** válasza:
100%

A képen az nagyon jó alak,számomra pl. a Tökéletes alak!

Nem mki szereti a lógó csöcsü 90kilós nőket!

Pfuj

2020. máj. 1. 06:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!