Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tényleg nem szexi vékonyabb...

Tényleg nem szexi vékonyabb nőnek lenni?

Figyelt kérdés

Terhesség után híztam egy keveset, 55kg voltam. Mellesleg 157 cm vagyok. Most megint visszafogytam a terhesség előtti testemre. 47-48 kg.. nem tudatosan fogytam vissza.Persze megint vékony lettem, melleim eltűntek a szoptatás abbahagyása után, terhesség előtti állapotra mentek vissza. Azóta mindenki azt hajtogatja,mennyire szarul nézek ki így, jobb voltam "ducibban" stb.

Egyébként van alakom, combjaim vékonyabbak lettek, hasam laposabb lett, fenekem is nagyobb viszonylag, bár nem akkora nyilván mint 55kg-osan...

Mondjum én jobbab érzem így magam, de ez a sok ember elbizonytalanít.

Szerintetek tényleg nem lehetek szexi ilyen súllyal?

2020. máj. 1. 00:25
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi kérdező szexi alakod van!!!!
2020. máj. 1. 06:20
 12/33 anonim válasza:
0%
Elég vékony. De az itteni szűzek mindenre azt mondják hogy jó, itt rázzák a pö..cs.üket, mert nőt nem tudnak leakasztani maguknak.
2020. máj. 1. 07:16
 13/33 A kérdező kommentje:
Úgyis elég vékony ha csak az alak hasonló, de sokkal nagyobb fenekem van ennél a lánynál,akit küldtem? Combom is vastagabb picivel, szóval úgy képzeljetek el
2020. máj. 1. 07:26
 14/33 A kérdező kommentje:
Mellkasrésznél viszont tényleg elég vékonynak tűnök jelenleg,max sporttal változtathatok rajta picit, de hízni nagyon nehezen tudok :(
2020. máj. 1. 07:27
 15/33 anonim ***** válasza:
89%
Semmivel és senkivel ne törődj. Fogadd el magad igy ahogy vagy. A pasik 80%-ának ez tetszik. A szűk környezeted pedig lehet, hogy mindenre nyávognak, nem csak rád. Lehet pl. hogy a sarki boltot is lehuzzák és mindent. Ez egy tipikus embertipus, aki mindent negativan kritizál.
2020. máj. 1. 08:22
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó az alakod így hogy vékony vagy. A lényeg hogy jól érzed magad a bőrödben. Férjednek így is tetszel nem? Ne hallgass másra csinos vagy most is.
2020. máj. 1. 10:15
 17/33 anonim válasza:
33%
A 80%-nak ez tetszik [link] És nem az agyonra leszállkázott csontok...
2020. máj. 1. 10:50
 18/33 A kérdező kommentje:
Pedig ez utóbbi a vékony csak, csak nagy a popsija! Az nekem is nagy, jólvan nem ekkora de nagy :D
2020. máj. 1. 10:52
 19/33 A kérdező kommentje:
Ez utóbbi is vékony csaj*
2020. máj. 1. 10:52
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Szóval azok a nők hajtogatják ezt a környezetedben, akik amúgy eladnák a veséjüket, hogy olyan alakjuk lehessen, mint neked. Te hogy érzed magad jobban? Nehogy már pár irigy liba miatt hízzál, ha nem akarsz.
2020. máj. 1. 11:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!