Nő és nem szőrtelenít?
Van olyan lány/nő, aki nem szőrtelenít sehol?
Fiúk titeket ez mennyire riaszt?
Ápolt vagyok, tisztálkodom rendesen, nagyon elegánsan kell megjelennem a mindennapi életben (ilyenkor a vállam, ebből adódóan a hónaljam is takarva van)
A kezem tiszta szőke pihés, a térdemtől a combomig is szőke pihés, alig van rajta. Egyedül a térdem és a lábfejem között, szóval a sípcsontomnál látszik jobban, ha valaki nagyon nézi, de ott sem sötétbarna, férfias.
Mint leírtam, csinosan öltözködöm, kosztümben. Eddig sohasem volt ebből problémám, mert ha nem mutogatom, akkor a honaljamon nem is látszik.
De pl strandon még nem voltam így.
Meg nyilván nekem is van magánéletem, nem csak a munka.
Hogy reagálnátok, ha egy csinos, jó alakú lányt látnátok, akinek szőrös a hónalja és a lába?
Én 3 helyen vagyok szőrös (ez alatt azt értem, hogy sötét és viszonylag hosszú): punci, lábszár, hónalj. A lábszáram, meg a hónaljam csak akkor szőrtelenítem ha kilátszik (mivel meg én szetetem a rövidnadrágot és a rövidujjú blúzot így kb nyáron), de a puncimat egyáltalán nem szoktam. Strandon rég voltam, de a fürdőruhám alsó része direkt olyan, mint egy rövödnadrág. :)
Más szőrtelenítési szokása nem érdekel.
Engem kellemes meglepetésként érne. Valamiért nagyon vonz a nők természetes szőrzete, egyúttal mindig elismerésemet váltja ki, ha nem szégyellősködik miatta valaki. Párom is meghagyja, nagyon bejön. (de a mai világban egyáltalán nem tipikus az ízlésem, ilyen szempontból kb. a nyolcvanas évek lett volna nekem való)
29F
Szerintem a mai világban bár teljesen norm és elfogadott.
Punci fazonra, hónalj borotvalva legyen, láb ha durván szoros akkor azt is.
Oszinte leszek, a leírtak alapján elegánsan öltözködsz minden egyes nap.
Ha veled kellene szexel nem én nagyon meg lepődnék a fehérnemű levétele után, de főleg ha hatadon fekve szét tenned a karod és látnám a két kis pomponod.
Mennyire riaszt? Annyira,hogy nem magamat szeretném viszont látni mintha tükörbe néznék.
Amúgy ilyet látni egy nőn akkor azt hinném meleg. Ennyi.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!