Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nő és nem szőrtelenít?

Nő és nem szőrtelenít?

Figyelt kérdés

Van olyan lány/nő, aki nem szőrtelenít sehol?

Fiúk titeket ez mennyire riaszt?

Ápolt vagyok, tisztálkodom rendesen, nagyon elegánsan kell megjelennem a mindennapi életben (ilyenkor a vállam, ebből adódóan a hónaljam is takarva van)

A kezem tiszta szőke pihés, a térdemtől a combomig is szőke pihés, alig van rajta. Egyedül a térdem és a lábfejem között, szóval a sípcsontomnál látszik jobban, ha valaki nagyon nézi, de ott sem sötétbarna, férfias.

Mint leírtam, csinosan öltözködöm, kosztümben. Eddig sohasem volt ebből problémám, mert ha nem mutogatom, akkor a honaljamon nem is látszik.

De pl strandon még nem voltam így.

Meg nyilván nekem is van magánéletem, nem csak a munka.

Hogy reagálnátok, ha egy csinos, jó alakú lányt látnátok, akinek szőrös a hónalja és a lába?

2020. ápr. 29. 15:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%
Ha szorosen erzi jol magat, es addig amig apolt, en elfogadom. Nem erdekelne kulonosebben. F25
2020. ápr. 29. 16:24
 2/15 anonim ***** válasza:
79%
Nekem is világos a testszőrzetem, szóval én sem borotválom. Csak ügye intim területen. Én úgy vagyok vele hogy ha alig látszik, meg tényleg az a világos akkor nem érdemes bajlódni vele. De ez csak az én véleményem.
2020. ápr. 29. 16:28
 3/15 anonim ***** válasza:
67%
Nekem sotetebb szorzetem van, a parom az szimplan kozolte, hogy ot az sem erdekelne, ha egyaltalan nem szortelenitenek... igy a sajat komfortom miatt telen csak kb havi 1* az intim reszeket+labszar es honalj van leborotvalva. Nyaron a kilatszo reszek gyakrabban xD
2020. ápr. 29. 16:52
 4/15 anonim ***** válasza:
79%
Észre sem venném, mert nem ezzel foglalkozok. Ha neki így a jó, engem biztos nem zavar. Amúgy a Balatonnál sok Német nőt láttam így a kempingben.
2020. ápr. 29. 17:06
 5/15 anonim ***** válasza:
67%

Én 3 helyen vagyok szőrös (ez alatt azt értem, hogy sötét és viszonylag hosszú): punci, lábszár, hónalj. A lábszáram, meg a hónaljam csak akkor szőrtelenítem ha kilátszik (mivel meg én szetetem a rövidnadrágot és a rövidujjú blúzot így kb nyáron), de a puncimat egyáltalán nem szoktam. Strandon rég voltam, de a fürdőruhám alsó része direkt olyan, mint egy rövödnadrág. :)

Más szőrtelenítési szokása nem érdekel.

2020. ápr. 29. 17:14
 6/15 anonim ***** válasza:
63%

Engem kellemes meglepetésként érne. Valamiért nagyon vonz a nők természetes szőrzete, egyúttal mindig elismerésemet váltja ki, ha nem szégyellősködik miatta valaki. Párom is meghagyja, nagyon bejön. (de a mai világban egyáltalán nem tipikus az ízlésem, ilyen szempontból kb. a nyolcvanas évek lett volna nekem való)

29F

2020. ápr. 29. 17:30
 7/15 anonim ***** válasza:
11%

Szerintem a mai világban bár teljesen norm és elfogadott.

Punci fazonra, hónalj borotvalva legyen, láb ha durván szoros akkor azt is.

Oszinte leszek, a leírtak alapján elegánsan öltözködsz minden egyes nap.

Ha veled kellene szexel nem én nagyon meg lepődnék a fehérnemű levétele után, de főleg ha hatadon fekve szét tenned a karod és látnám a két kis pomponod.

2020. ápr. 29. 18:46
 8/15 anonim ***** válasza:
20%

Mennyire riaszt? Annyira,hogy nem magamat szeretném viszont látni mintha tükörbe néznék.

Amúgy ilyet látni egy nőn akkor azt hinném meleg. Ennyi.

F

2020. ápr. 29. 19:06
 9/15 anonim válasza:
91%
Én egyáltalán nem szőrtelenítek és nem is vágom vissza, pedig sötét szőröm van. Ha nem tetszik, ne nyalja, ennyi.
2020. ápr. 30. 16:41
 10/15 anonim ***** válasza:
8%
Nem fog tetszeni senkinek sem: szamomra ez rohadtul visszataszito.
2020. ápr. 30. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!